USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку із п'яти пар обирали Міс та Містера весни-2016

21 Березня 2016 10:34
Міс та Містера весни-2016 обирали 18 березня у Палаці учнівської молоді міста. У конкурсі брали участь старшокласники п’яти луцьких шкіл – №19, №25, №21, №22 та №1.

Сам конкурс складався із трьох етапів: презентація пари, «Мій талант тобі – моя країно» і «Своя гра».

Наймолодшими були Юлія та Леонід – пара з ЛЗОШ №19. Юля поділилась своїми думками

– «Вперше я приймала участь у подібному заході, тому цілком правильно буде сказати, що я отримала деякий досвід. Я йшла виступити й отримати від цього задоволення. На мою думку, мені це вдалося. Зачитати поезію на сцені для мене є унікальною нагодою, яку мені дарує доля. На "Міс і Містер 2016" присвятила свій виступ саме Україні, бо ця тема мені (і не тільки мені) , - наболіла. А моє третє місце свідчить про те, що є куди тягнутись і чого вчитися.

А якщо говорити загалом- не потібно вступати в боротьбу між тим, що вам диктує мозок, і тим, що шепоче серце. А займайтесь тим, що любите і що приносить шалене задоволення.Все так просто».

Владислав з 25 школи розказав, що любить командні види спорту, тому що «командна гра дозволяє відчути плече друга».

А його супутниця Іванна полюбляє дивитись мультфільми – «Моя улюблена мультяшна героїня – Русалонька».

У другому етапі ця пара подарувала ніжну пісню під звуки гітари - «Наодинці».

У Дениса та Юлії з 22 школи були зовсім інші захоплення – гандбол та східні танці. Тому коли прийшов час показувати свої таланти, то вони без роздумів погодились танцювати.



Іванка з школи №1 захоплюється кінним спортом і танцює зі своїм партнером Андрієм, який своєю чергою полюбляє фотографувати природу.

Усі три пари зайняли друге місце та були задоволені результатом.

Журі сказали, що «усі 5 пар продемонстрували креативність та розум, але це конкурс, де мають бути переможці». Тому перше місце виборола пара з 21 школи – Олег та Олександра. Олег чудово грає на гітарі та займається змішаними єдиноборствами. Олександра ж – «дівчина, яку оспівують у романах», - Олег просто засипав її компліментами.



Ця пара виявила неабияку кмітливість у останньому етапі – «Своя гра», де учасникам пропонувалось відповисти на 3 питанння у різних категоріях, які вони вибирали самі ж.


Організатором дійства вже декілька років поспіль є Олена Балабаш.
Юлія КОЗАЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus