USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку хочуть оприлюднити інформацію про витрати ЖКП

22 Квітня 2015 09:08
Інформацію про витрати житлово-комунальних підприємств за кожним будинком хочуть бачити на офіційному веб-сайті міської ради.

Про це йшлося під час засідання виконкому Луцької міської ради 22 квітня.

На проблему висвітлення інформації ЖКП міста звернув увагу член виконкому Богдан Климчук. Він поцікавився в директора департаменту житлово-комунального господарства Івана Кубіцького, чи існує інформація про витрати ЖКП в розрізі кожного будинку.

З його слів, варто розмісити цю інформацію на сайті міської ради.

На це міський голова Микола Романюк відповів, що ЖКП зобов’язані вивішувати таку інформацію раз на півроку в друкованому вигляді на дошках оголошень будинків. Він зауважив, що йому невідомо про скарги на те, що подібна інформація не була розміщена.

Іван Кубіцький зазначив, що увесь обсяг інформації чималий – це півтори тисячі листів формату А3.

У підсумку, міський голова пообіцяв вивчити можливість уніфікації цієї інформації та її оприлюднення на сайті міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
олена Показати IP 22 Квітня 2015 09:25
ЖКП 7 оприлюднили, включивши в свої витрати ті гроші, які мешканці проплатили самі, а саме встановку лічильника хол. води в кв.35 по в. Декабристів 25а
Колік до олена Показати IP 22 Квітня 2015 11:38
Олена, ЖКП-7 взагалі цікава організація , поставлять в підїзд старі двері-пишуть нові! У витрати вписують все.
Андрій до олена Показати IP 22 Квітня 2015 16:35
Та це ще що! А ЖЕК № 3 і не збирається надавати інформацію щодо вищезазначених витрат. Цікаво, коли вже міська рада, в тому числі пан Кубіцкий поцікавиться взагалі станом житлових будинків. А то до вашого славнозвісного КОМІСАРА - директора третього ЖЕКу як не звертайся, а ремонту в під"їзді як не робили так і не збираються. Головне прізвище назви, бо Романюк вимагає. ЦІКАВО,,,,,,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus