USD 40.90 41.40
  • USD 40.90 41.40
  • EUR 40.95 41.50
  • PLN 10.30 10.55

У Луцьку хочуть поділити ділянку, щоб продати з аукціону

20 Листопада 2019 11:28
Ділянку з незавершеним будівництвом пропонують поділити, аби одну з ділянок міськрада могла продати через аукціон.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру 20 листопада.

На розгляд депутатів під час сесії виноситимуть проєкт рішення про припинення договору оренди землі ПАТ «Концерн «Галнафтогаз»» для будівництва та обслуговування торгово-офісного центру на вулиці Львівській, 75а. На ділянці планували будівництво офісного центру, але наразі там зареєстрований лише фундамент.

Як пояснив начальник управління земельних ресурсів міськради Сергій Шабала, орендареві надсилали лист за підписом першого заступника міського голови щодо варіанту поділу ділянки. Якщо орендар не надасть свої пропозиції у місячний термін, на розгляд депутатів винесуть той варіант, який пропонує управління. Після поділу, зареєструють дві ділянки – під нерухомим майном «Галнафтогазу», яку вимагатимуть оформити в оренду та іншу, яку можна буде виставити на продаж через аукціон. Відповідно до детального плану, ділянка належить до земель житлової та громадської забудови.

Нагадаємо, питання про повернення ділянки в міську власність порушували ще торік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus