USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку хочуть «розвантажити» пішохідний перехід біля готелю «Україна»

23 Червня 2015 12:38
Впорядкувати рух громадського транспорту хочуть на зупинці біля готелю «Україна», де через затори часто неможливо пройти пішохідним переходом.

Про це йшлося під час оперативної наради Луцького міського голови Миколи Романюка сьогодні, 23-го червня.

Градоначальник звернувся до працівників ДАІ та транспортників, аби ті щодня робили рейдові перевірки.

«Щодо руху транспорту, я звертаюся до працівників ДАІ та працівників управління транспорту та зв’язку. У нас є проблема біля готелю «Україна». Там стоїть знак зупинки тролейбусів, а далі за ним - маршрутного таксі. Натомість відбувається

те, що у нас на місці тролейбусів стають маршрутки, а тролейбуси витягуються далі. Як наслідок, люди не можуть дорогу перейти через «зебру». Складайте

протоколи доти, доки не дійде», - дав завдання мер.

З цього приводу начальник управління транспорту та зв’язку Анатолій Миронюк поінформував, що внаслідок вчорашнього рейду склали 8 адміністративних протоколів про порушення правил дорожнього руху.

Нагадаємо, що зупинку «Драмтеатр» нібито тимчасово перенесли до готелю «Україна» від Адміністративного суду на період ремонту суду. Втім, попри численні звернення депутатів, на попереднє місце ніхто нічого не повертав.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА ЗАБУВ ПЕРЕНЕСТИ ЗУПИНКУ БІЛЯ ДРАМТЕАТРУ?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Хвєдя Показати IP 23 Червня 2015 12:49
До відома міського голови: "Забороною, штрафами і т.п. проблеми не вирішуються. Думайте головою, а не заднім місцем". Будь-ласка!
134 Показати IP 23 Червня 2015 13:32
верніть зупинку там де була і проблема з переходом вирішиться
135 до 134 Показати IP 23 Червня 2015 14:10
Саме так! Коли зупинка була там де раніше -всім було зручніше, ну може хіба за вийнятком Адміністративного суду, бо "панів-суддей" дратувало постійне находження "холопів" під вікнами їх "ясновельможностей", тобто на зупинці, зате зараз під їх вікнами краса, а за кілька десятків метрів на зупинці справжній армагедон.
136 до 135 Показати IP 24 Червня 2015 22:32
Якщо суддям заважають холопи під вікнами, то треба виселити суд, якщо нема куди, то на вулицю, а зупинку все-таки повернути там де була.
Лучанин Показати IP 23 Червня 2015 15:55
Шляхів вирішення цієї проблеми є два: перший - повернути зупинку туди де вона була; другий - побудувати підземний прехід. Інших шляхів не існує! Як щодо другого пункту?
ИМЕЮ МНЕНИЕ до Лучанин Показати IP 23 Червня 2015 16:23
Фторой пункт уж очень "сложен" ибо ТРЕ РАДИТИСЬ, Громадські слухання організувати, откат не забути включити - в общем дофига проблем
злий до Лучанин Показати IP 23 Червня 2015 16:34
Є ще третій шлях - хоч раз думати головою, а не д*пою на місцевих виборах. Ось і вибирають понаїхавші у Луцьк поліщуки єрємєєвихівахівихлапінихііншихг*ндонів.
За УПА до Лучанин Показати IP 23 Червня 2015 16:50
Чому пiдземний перехiд? Ажурний наземний пiшоходний мостик. Навiть кiлька.
оля до За УПА Показати IP 23 Червня 2015 17:39
Не панське то діло заморочуватися переходами мостами.КРаще зіпинку туди сюди поносити. Головне створити ілюзію, що вони щось роблять. СВої ср*ки вони возять машинами, все інше ім по барабану.
злий до За УПА Показати IP 23 Червня 2015 17:58
А може ескалатор зразу до буратіна
професор Показати IP 23 Червня 2015 16:58
вся проблема в полішуках нехай в своїх камінь кашмарськах з бултилками пива гуляють
Пане Показати IP 23 Червня 2015 21:33
Романюк! А хто дозволив з-заду зупинок паркувати машини? Ніякого знаку взагалі нема.Чи в нас розуміють,якщо не заборонено,то дозволено.Поставили дві зупинки,а за ними цілий ряд довжиною в 50метрів стоять невідомо чиї автомобілі і притім цілодобово,людей ходить дуже багато,тіснява і незручності, і крутелики то зарулюють,то вирулюють.Одним словом наведіть лад,покажіть перед виборами,що в місті є господар.
Справедливий Показати IP 23 Червня 2015 21:34
Мере - Миколо!Ти шо забув,як на прохання Марії Ананіївни нагнув пів свого апарату і переніс зупинку до "України"?Чи то втрата пам "яти,чи якесь раздвоєніє лічності.А людей - не трожь,за базар нада отвічать.Сам переніс-сам і на місце положи !
сам водій Показати IP 25 Червня 2015 02:09
Романюк верни зупинку на місце. І не робо водіів дураками, а краще сядь в час пік зранку в маршрутку і побачиш як добре паркуватися на тій зупинці де і тролейбуси і маршрутки пішоходи і легкові авто стоять на самій зупинці, тому зранку підніми дупу і прийди подивися що ти сам наробив якщо не віриш людям.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus