USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку хочуть туристичний маршрут підземеллями

16 Листопада 2016 11:26
Серед заходів програми розвитку туризму в Луцьку – ознакування нових туристичних маршрутів, у тому числі й підземеллями міста.

Про це стало відомо під час засідання виконкому сьогодні, 16 листопада.

Нагадаємо, в Луцьку розробили Програму розвитку туризму у місті Луцьку на 2017- 2018 роки.

Зі слів начальника управління туризму та промоції Наталії Бунди в обласному центрі Волині готуються розробити і ознакувати нові туристичні маршрути. Зокрема, може з’явитися маршрут підземеллями Луцька, до якого можна включити підземелля братської крипти (Хрестовоздвиженська церква), підземелля колишнього храму Івана Богослова та підземелля під костелом святих апостолів Петра і Павла.

Нагадаємо, в Луцьку планується розробити проектно-кошторисну документацію на реконструкцію вежі Чарторийських, а самі ремонтні роботи хочуть здійснити за грантові кошти. Натомість реконструкцію підземель під костелом, начебто, готові профінансувати поляки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus