USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку хочуть заборонити дарувати подарунки вчителям

5 Березня 2017 11:49
Скасувати традицію купівлі дороговартісних подарунків освітянам та розвісити у кожному садочку та школі номери телефонів для повідомлень про факти корупції просить автор електронної петиції.

Електронну петицію з закликом заборонити вчителям та вихователям приймати, а батькам дарувати дороговартісні подарунки зареєстрували 3 березня у Луцьку.

«В наш час, батьки, діти яких відвідують школу і дитячий садок, регулярно здають кошти для покращення благоустрою свого навчального закладу. І з цим теоретично можна-було б ще миритися з огляду на реалії.

Але мені залишається незрозумілою традиція «скидатись» вчителю/вихователю на: перший дзвоник, останній дзвоник, день вчителя, 8 березня, день народження, новий рік, випускний і т.д. І подарунки, чомусь, завжди зовсім не символічні. Доходить до того, що ці «педагоги» самі замовляють чим їх привітати. Чому можуть навчити ці люди дітей, якщо вони з раннього віку привчають їх до хабарництва і корупції?(з чим ми усі так активно боремось)», - зазначає у петиції автор Андрій Гнатюк.

Він наголошує, що у жодній цивілізованій країні Європи немає такої практики, навіть у сусідній Білорусії на державному рівні заборонено отримувати дороговартісні подарунки бюджетникам.

Тому, зважаючи на вищезазначене, автор петиції просить заборонити вчителям та вихователям приймати, а батькам дарувати подарунки, окрім стандартного букету квітів.

«Розвісити у кожному садочку/школі номер телефону, за яким можна повідомити про факт корупції, а управлінню освіти всіляко сприяти викоріненню цих фактів», - просить автор електронної петиції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 66
дідо Показати IP 5 Березня 2017 12:01
В школі № 4 , директор створив цілу систему подарунків для вчителів. Заявляє батьками, що маленька зарплата у вчителів. Кришування цього директора йде з облдержадміністрації.
777 Показати IP 5 Березня 2017 12:12
Мільйон відсотків ЗА. Це жахлива традиція.
Тато мама Показати IP 5 Березня 2017 12:29
Ми за!!!! Вчителям і так відмінників так званих батьки носять. Буває діти тупі а батьки багаті роблять їх розумними. Ні подарункам вчителям і ні подарункам в садочках. В садочку діти теж кращі батьки яких приносять гостинці. Ні в одній країні немає таких корумпованих вчителів. Всі діти однакові!!!
Анонім до Тато мама Показати IP 5 Березня 2017 22:20
в цих країнах вчитель має зарплату 4000 євро
Анонім до Анонім Показати IP 6 Березня 2017 12:36
в тих країнах і ціни в євро! Скільки має в школі методист? Не знаєте? А я знаю! Більшу зарплату ніж начальник управління освіти!
школа №13 Показати IP 5 Березня 2017 12:55
Дуже розумно... тому що наш класний керівник,не може оприділитись,"на цей раз візьму гроші"
Батьки до школа №13 Показати IP 5 Березня 2017 14:02
Сфотографувати і викласти в соцмережі вчителів з подарками!!!!
123 Показати IP 5 Березня 2017 13:10
Це просто бред сивої кобили невже вас хтось заставляє купляти чи дарувати подарунки ???Кожного є своя голова і думка .Квартири чи машини їм ніхто не купляє і чого ви рівняєтесь до Білорусії нам ще ср*ть перд**ь до неї Перш за все починати потрібно не з вчителів а з вище органів .Кому немає чим занятися то пише про подарунки а може жаба душить що він не отримує ті самі подарунки?Не будемо збиратися то кожен з батьків буде індивідуально дарити то мені кажеться що по 10 чи 20 гривень то не є великі кошти здатися а хто проти то й не здає і ніхто цого за шию не душить!!!Краще пишіть як зупинити війну на Україні а не за подарунки!!!Дарували і будемо дарувати якщо вчитель того вартий!!!!
Фє до 123 Показати IP 5 Березня 2017 21:26
Весь сир та бор у тому, що заголовок придуманий для захвату читача, а не для корисного результативного обговорення хоршого питання. А питання таке: "Як дякувати і вітати вчителів шкіл, щоб не виховувати у дітей крупційної практики, не виставляти вчителів коруапціонерами?"" -і все. Заборонит дарувати - це все одно,що заборонити дихати. А сама петиція-це фашизація відносин. Про це свідчить безапіляційна вимога - дарувати тільки букет квітів.
Лучанка до 123 Показати IP 6 Березня 2017 11:27
Діло не в 20 грн.Дурна традиція.Квіти і коробку цукерок.Все.
Аня до 123 Показати IP 21 Травня 2017 11:00
Робота вчителя - навчати дітей, ця робота оплачується державою. Дарувати подарунки належить заборони, це ніщо інше як прояв корупції. Подарунки вчителям дарують щоб вони краще ставилися до дітей, ставили дітям кращі оцінки, а це вже зловживання правами, якими наділений вчитель. Подарунок (тобто хабар) - забезпечення інтересу (хороших оцінок) шляхом зловживання правами. Це необхідно викоренити. Боротися з корупцією треба у всіх сферах, особливо де є діти, а не лише в державних органах.
Луцьк Показати IP 5 Березня 2017 13:13
Ха-ха, вчителі - це ж найбільше зло України. Знайшли мені корупціонерів :)))
Лучанка до Луцьк Показати IP 6 Березня 2017 11:31
Батьки думають,золото подарувати,чи гроші.То нормально?
Наталія Показати IP 5 Березня 2017 13:36
І справді знайшли корупціонерів мені. От як влаштуватись в державні органи на роботу і заплатити 1000$(мінімум) то це нормально, а от як подарити вчителю від класу за 1000 гривень подарунок то це корупція. Видно автор петиції обділений долею вчитель.
Аня до Наталія Показати IP 21 Травня 2017 11:08
Автор петиції нічим не обділений. Автор петиції відобразив реалії нашого життя. Хабарництво у школах необхідно викоренити. ОЦІНКИ дітей не повинні залежати від подарунків. Поважаючий себе вчитель подарунків не прийме. А Ви Наталія мабуть і є вчителем, от Вам і не подобається петиція автора. Подарунок вчителю - це подарунок посаді, дань, а не людині, невже приємно отримувати такі подачки.
Катя Показати IP 5 Березня 2017 13:55
Але ж і бредова петиція! А чого б автору цього дибілізму не звернутись з петицією про побори в лікарнях?! Де лікувати тебе не будуть, як немаєш грошей, йди і вмирай. Де петиція щодо страшних комунальних тарифів?! Де петиція за нищенські пенсії.
прапор в руки до Катя Показати IP 6 Березня 2017 10:17
проявіть ініціативу зареєструйте всі підпишуться
123 Показати IP 5 Березня 2017 14:11
Автору петиції не було до чого вчепитися от і вчепився до вчителів до подарунків шиз**ренік мабуть
Українка до 123 Показати IP 5 Березня 2017 23:23
Це 100% правда. Скільки потрібно заплатити за операцію,чи народити дитину... . Тут самі називають конкретну суму. А що ви даруєте вчителям? Невже вам замовляють САМІ подарунки. Хіба ви ж самі і питаєте. Просто дістало.
Почніть з себе Показати IP 5 Березня 2017 14:13
Не даруйте та не скигліть. Саме просте рішення.
Коля Показати IP 5 Березня 2017 14:18
А про бредову петицію мабуть пишуть вчителі . Бо вчителі теж різні бувають і давно не такі як раніше. Діти багатих або тих хто приносить найкращі квіти вазони чомусь така туповата доця вкінці року стає відмінниця. А це не за подарунки дорогі наші вчителі ? А на уроках вчителі як-небудь викладають а потім наймає і плати репитотору тому самому вчителу а не на уроці вчитель має вчити? А якщо не навчив то тримай після уроків як колись і за це ніхто плати не брав!!! Так що проти подарунків вчителям і садках та сама тема -хто приносить ті діти спереді а інші взаді як небуть і за нми не дивляться кажуть батькам самі розбирайтесь от така система освіти
До Юрія Гнатюка Показати IP 5 Березня 2017 14:23
Звертаюся до вас (знаю, що потрібно писати з великої літери, проте рука не підіймається), нешановний пане юрію! Це ж як потрібно не любити і не поважати педагогів, щоб реєструвати таку петицію! Невже вам шкода здати декілька гривень на квіти та цукерки вчителю чи виховалю? Невже вони не заслуговують на увагу на День Вчителя, чи День Народження, чи Свято 8-го Березня? Сором і ганьба вам за таку петицію! Пропоную вам скасувати вашу недолугу петицію, а я за той час зареєструють нову петицію - про примусове виселення Юрія Гнатюка в Білорусію, будете економити на подарунках для вчителів!
Перепрошую, до Андрі до До Юрія Гнатюка Показати IP 5 Березня 2017 14:25
Перепрошую, звертаюся до Андрія Гнатюка, а не до Юрія
уважний до До Юрія Гнатюка Показати IP 6 Березня 2017 10:20
так про це і мова, що на квіти, щоб засвідчити повагу не шкода
Лучанка до До Юрія Гнатюка Показати IP 6 Березня 2017 11:33
Повагу теж треба заслужити.Чи не так?
АС Показати IP 5 Березня 2017 15:34
Читаючи окремі коменти диву даєшся , які не далекоглядні і обмежені люди. ЗРОЗУМІЙТЕ!!! Все починається зі школи і сім'ї . До чого привчають те і маємо. Петиція вірна і думаю набере необхідну кількість голосів.
Аня Показати IP 5 Березня 2017 15:36
Правильно-це дуже правильно потрібно заборонити вскі подарки. Я працюю на роботі мені ніхто і нікоми нічого не дарив-прикиньте в державній службі.Заробітна плата наполовину менша ніж у педагогів. А ви захищаєте цих поборників вчителів.Краще скажіть,хто може влаштуватися в Луцьку в школу працювати? Де на якому сайті можна знайти вакансію вчителя.А ніде.Туди йдуть працювати всі по блату.Тупі,неотесані,закінчили вуз, а в школі вчилися препогано.Тато вивчив,хабар в обласний відділ освіти і ти на роботі вчитель.Чого навчить цей вчитель?Перегляньте,звідки половину всіх вчителів з Полісся.Луцьку не можуть влаштуватися, а полішуки запросто.Корупція і хабарництво. Ці вчителі нічого не вчать, а хабарів вимагають нагло.А заробітна плата зараз висока по 8-9 тисяч.Це ж можна сказати і про бібліотеки Луцька.Там усі свої доні,внуки, синочки, родичі впливових людей з держадміністрацій і управлінь.А чому? Тому,що заробітна плата по 5-10 тисяч. За що питається? По 10 бібліотекарів сидить,де подають фальшиву звітність про кількість відвідувань,яких і близько там немає.Хто цим уже, нарешті, поцікавиться.
Просто мама Показати IP 5 Березня 2017 15:58
Хай автор петиції піде попрацює вихователем, помічником вихователя чи вчителем кілька місяців , тоді побачимо які петиції зареєструє. Ніхто нікого не примушує під дулом пістолета здавати кошти. Зроби "морду кирпичьом" і не здавай. Дехто так робить. А мені не шкода педагогам на подарунок. Дай Бог їм здоров'я і вдячних учнів та батьків.
Карина Показати IP 5 Березня 2017 16:19
Якби вчитель так як і інші структури давав знання а не тільки виклав і до побачення. А діти багатіїв тільки в більшсті відмінники або якісь ще заучки то гріх вже вчителю не поставити заучці бо вчитель іноді тупіший а подарочки лох як люблять. В селах так не має щоб вчителям такі подарунки дарували. В Селах вчителі краще навчають бо там менше учнів і більш відповідальніші вчителі в селі. А в Луцьку вчительки такі пані ого-го ще не той подарок подариш і все вже буде двойки ставити і дітей обзивати по-різному . Корупція починається з школи , батьки щось занесли вчителю вже доця сама краща і розумниця пишуть і красуня іт.д. а там де нема грошей -бездарями називають. Так що давайте будувати країну починаючи ще з школи не вчити давати побори і подарунки теж. Бо як же може вчителька не виділити тих дітей в яких батьки багато допомагають їм
Правильно до Карина Показати IP 6 Березня 2017 12:22
все починається з малого....
До автора петиції Показати IP 5 Березня 2017 16:30
Зареєструйте ще петицію проти свавілля батьків. Дитина в першу чергу повинна виховуватись в сім'ї. А то поприводять у школу, а елементарним правилам не навчать - нехай вчителі виховують. Шановні батьки ваша функція не лише біологічна. Попри зайнятість знайдіть час на виховання, любов та небайдужість до власних дітей. А те, що вам не повезло з педагогами чи влаштуватись у школу на роботу не дозволяє обливати людей брудом.
прапор в руки до До автора петиції Показати IP 6 Березня 2017 10:24
Реєструйте. До чого тут "любов та небайдужість до власних дітей". І в якому місці зацитуйте звучить образа вчителів?
Небайдужа лучанка до До автора петиції Показати IP 6 Березня 2017 16:03
А що мають робити вчителі,якщо читати,писати,рахувати повинні навчити батьки?Після занять з англійської батьки змушені наймати репетиторів.Для чого тоді йти працювати в школу,якщо ти пень?
любава Показати IP 5 Березня 2017 17:07
Як по мені нада перестати їм дарити подаркі, бо вони хай краще вчать дітей, а не про подаркі розмишляють. Якби було за шо дарити. Батькі за вдячність подарять, але взамен на освіту☺
До любава Показати IP 5 Березня 2017 17:36
Вам варто повернутись до школи та вивчити рідну мову
Олена Показати IP 5 Березня 2017 17:50
Дорогі освітяни.!Дорогі педагоги.! Відмовтеся від тих"подарунків".Зверніться до батьків першими , і забороніть робити це.Поки не почався справжній бунт.
Учень Показати IP 5 Березня 2017 18:16
Якщо вчителі такі тупі і хабарники, давайте закриємо всі школи, а нас будуть вчити розумні батьки або Інтернет і гроші можна зекономити!
свідомий Показати IP 5 Березня 2017 18:29
Ті, хто критикує автора петиці, погано прочитали сам текст петиції. Автор не просить заборонити всі подарунки як такі, а лише дороговартісні подарунки. Звичайно, привітати вчителя чи вихователя з днем вчителя , днем захисника вітчизни чи міжнародним жіночим днем, подарувати букет квітів чи по іншому проявити свою увагу це прояв елементарної людяності і думаю така практика притаманна будь якому нормальному суспільстві. Але не забуваймо, що ми живемо в Україні де більшість людей просто не вміють адекватно оцінювати людей і події. Замість тверезого сприйняття і оцінювання людини, вони кидаються з крайнощів в крайнощі носять її на руках впритул не помічаючи її явних недоліків, або навпаки топчуть в багнюку не зважаючи на її заслуги і позитивні сторони. Будь який, навіть самий благий намір вони здатні спотворити до не впізнання. Так і тут деякі батьки перетворили прояви ввічливості і уваги в елементи підлабузництва, а більшість вчителів опустились так низько що замість заперечення, навпаки цьому сприяють. У Фінляндії законом заборонено запитувати інформацію де працюють батьки дитини. У нас же ви приходите в садочок, школу, лікарню і перше, що вам дам дають, це заповнити анкету, де потрібно вказати місце роботи батьків. Може, це для когось і не суттєво, але повірте з таких елементарних речей починається маніпулювання й корупція. Для чого вчителю чи лікарю знати де працюють батьки? Що від цьго зміниться відкоригують навчальну програму чи видужання відбуватиметься швидше? Звичайно що ні. Ця інформація необхідна, в першу чергу, щоб виявити фінансову спроможність батьків, та оцінити ймовірні загрози й ризики, які вони можуть принести в разі неправомірної поведінки вчителя чи лікаря. Крок другий це батьківські збори, на яких в батьківські комітети вчитель чи вихователь "пропихає" лояльних до себе фінансово спроможних батьків. Потім ці батьки з приводу чи без, починають збирати кошти з усього класу і задаровувати вчителя. Вчитель натомість віддячує їхнім дітям оцінками і гарним ставленням. Але не забувайте у класі фінансово спроможні не всі батьки те,що для когось копійки, іншому серйозна сума. І якщо ви плачете про малу зарплату вчителя, то повірте, у більшості батьків з класу вона може бути і ще меншою. І такі батьки не розуміють, чому вони повинні купувати подарунок вчителю на його день народження. Вони що, такі з ним близькі, чи може вчитель запросив їх до себе на святкування і вони повинні принести подарунок. Думаю, щоб отримувати дороговартісні подарунки на той же день народження, у вчителя є сімя, родина, трудовий колектив а від дітей та батьків буде достатньо привітання і букету квітів. У нас же все поіншому. От і маємо, що ті відносини, що повинні регулюватись традиціями і нормами моралі, вже фактично потребують правового регулювання на рівні закону. Інакше ніяк, і тут я у всьому згідний з автором петиції. Моральність суспільства впала настільки що вже скоро в законі будемо прописувати необхідність вітатись. В нас же з кожним роком люди "розумнішають" настільки, що скоро скажуть, а чому я повинен казати "добрий день!" чи "дякую", це ж в Конституції не написано. Хай приймуть закон тоді буду казати. І з такою людиною дискутувати немає сенсу. Мораль,чесність , ввічливість, тактовність, для неї порожні слова. Якби це було б не так, більшість законів були б просто непотрібні. Адже норми закону не проникають настільки глибоко, як норми моралі. Нажаль нашому розбещеному незрілому суспільстві на сьогодні необхідне лише жорстке правове регулювання у всіх сферах, в тому числі, і у сфері відносин батьків учня та вчителя.
мама Показати IP 5 Березня 2017 18:36
це безлад всюди по школах і в містах і селах, у нас в с.Липини також директорКоменда нахиляє батьків і батьківський комітет на всякі здачі!!! Нерозумію одного я працюю в лікарні за зарплату 2700, а вчителі зараз мають 5000-6000 гр і просять нас здавати гроші а дітям наймати репетиторів бо самі нічого невчать ! це що нова реформа ?
ОЛЕКСІЙ Показати IP 5 Березня 2017 19:49
ЗА
ОЛЕКСІЙ до ОЛЕКСІЙ Показати IP 5 Березня 2017 19:51
За
вчителька Показати IP 5 Березня 2017 19:57
смішно це все читати. сама працюю вчителькою і за 3 роки роботи не отримала навіть квіточки на свято. невже вчитель не заслуговує на одну квіточку на день вчителя? про які хабарі йде мова? традиції дарування дороговартісних подарунків не помітила я і у колег. вважаю, що по 10-20 грн хоча б раз в рік можна здати
з мікрорайону до вчителька Показати IP 6 Березня 2017 10:28
Значить Вас дана петиція не стосується."невже вчитель не заслуговує на одну квіточку на день вчителя?" -автор зазначає, що якраз квіточку і заслуговує
Лучанка до вчителька Показати IP 6 Березня 2017 16:10
Чи не забагато поборів в школах?За свою працю ви отримуєте заробітну плату.Чому наприклад бухгалтер,чи двірник із своєї зарплати повинен здати 10-20грн?А освіта у нас безкоштовна?Куди йдуть гроші на ремонт школи,які батьки здають ніби-то добровільно?
Анонім Показати IP 5 Березня 2017 22:27
ПРАВИЛЬНО !!!!!!!!! дороговартісні подарки слід носити виключно слугам народу, особливо від БПП. починати із золотого батона і золотого унітаза
мама Показати IP 5 Березня 2017 22:30
Нехай автор петиції піде попрацює вчителем , в наш час , тоді побачимо , які петиції зареєструє Гнатюк. Але одне хочеться сказати, якщо кошти , які і збирають батьки, дійсно йдуть на потреби школи і самих дітей,і відкрито із звітом - то чому б не допомогти в цьому. Нічого абсолютно не бачу поганого. Ніхто нікого не примушує . А мені не шкода педагогам на подарунок. чи здати якихось 15 чи 20 грн. на потреби школи. Адже там вчаться наші діти . А чого працівник школи чи вчитель , чи керівник закладу мають закладати кошти свої чи то на ремонт класу, чи то на туалетний папір... і т.д. Якщо батьки хочуть, щоб їхнім дітлахам було комфортно. то чого б фінансово не допомогти. Дай Бог педагогам , вихователям та усім працівникам, які обрали роботу із дітьми міцного здоров'я і вдячних учнів та батьків!
Лучанка до мама Показати IP 6 Березня 2017 10:49
Ви неуважно читали текст. Їдеться не про потреби школи, а про подарунки вчителям. Абсолютно погоджуюсь зі словами "свідомого".
учитель Показати IP 5 Березня 2017 22:31
за більш ніж 20 років роботи в школі теж не помітив ніяких таких традицій дарування дороговартісних подарунків (якщо й чув про такі факти, то зазвичай, ініціаторами були зацікавлені батьки..невелика частина батьків окремих класів, які починаючи ще з молодших класів "підкормлювали" класних керівників, постійно "піднімаючи ставку" поки самі ж не починали скімлити про побори в школі)..а ось приклади абсолютно хамської безвідповідальної поведінки батьків став помічати останнім часом все більше і більше..були й погрози проломити голову в темному переході, вивезти в ліс і закопати..про нецензурні слова і неадекватну реакцію при спробі обговорити поведінку їх чада - взагалі мовчу.
Учитель Показати IP 5 Березня 2017 22:57
Не відреагувати не можливо! Мені вас дуже шкода, дорогі батьки. а особливо недолугого автора листа. Як ви можете так низько впасти! По школах недостача молодих кадрів, приходьте, А у вас де така статистика взялась про вчителів з регіонів? То люди з Полісся для вас не люди? Це ви - Ніхто! Від таких батьків ще слова хорошого чекати??? За те. що сопляки витираємо, шнурівочки зав'язуємо, шапочки, рюкзачки вдягаємо і переживаємо як те дитя зайшло додому. То це така вдячність? А може то ви своїх батьківських функцій не виконуєте? За вас роблять вчителі. Не заздріть! Учительська доля - важка. Це ви, батьки, дозволяєте дітям не вчитися, а шукаєте репетиторів, це ви паплюжите вчителів, а вони повторюють вас. Усім вчителям бажаю здоров'я, розуміючих та адекватних батьків і витерпіти таких безтолкових батьків
вапусник вузу до Учитель Показати IP 6 Березня 2017 10:36
В якій школі нестача молодих кадрів? Куди бігти? Зав'язувати сопляки це частина вашої роботи за яку ви отримуєте заробітну плату. І що вас учителю обурює? Що вас на день вчителя привітають просто квіточкою?
Таня до вапусник вузу Показати IP 26 Листопада 2017 18:21
Соплі вашого чада -- виключно ваші проблеми. Де у вчителя в договорі таке прописано?? Вчитель має дати знання. Все. Але в час, коли діти більше треба вчителю, ніж власним батькам, говорити ні з ким. Візьміть зекономлені 15 грн, і купіть собі в аптеці заспокійливе.
випусник до Таня Показати IP 28 Січня 2018 14:26
Ну то займається навчанням дітей і не переймається чужими 15 гривнями. Якщо ви йдете на роботу в садок чи в полчаткову школу не розраховуйте що там будуть студенти як треба читати лекції
Лучанка до Учитель Показати IP 6 Березня 2017 11:37
Беручи подачки від батьків ви принижуєте гідність вчителя.Може ви не ту професію обрали?
ігор Показати IP 6 Березня 2017 07:06
Дітeй з малиньку до хабарів привчають,хай будуть подарунки, алe іх оподатковувати.
1207 Показати IP 6 Березня 2017 07:59
Правильно зробили, скільки можна. На новий рік 300 грн, на день вчителя 300 грн, на 8березня 300грн і так далі а потім ще ремонти в садочках, і не малі гроші, то скільки можна. А в мене троє дітей і скрізь треба. Припинити треба це вже давно було.
123 до 1207 Показати IP 6 Березня 2017 12:06
Якщо в тебе троє дітей значить розраховувати треба було і думати що чекає попереду Якщо вважко то треба не родити по троє і більше А то народили а тепер киглете що важко добре коли гроші платять а коли закінчуюються тоді зразу важко Родити може кожен але розумна жінка перш ніж зачати подумає а як буде в майбутньому?Починати потрібно не з вчителів а вище органів які беруть хабарі і якщо здасиш 10 чи 20 гривень не збіднієш!!!!!!!!!
321 Показати IP 6 Березня 2017 13:26
Чому вас хвилює кількість чужих дітей? А корупціонерів і хабарників виховали ці вчителі які замовляють чим іх привітати і батьки які голосніше всіх кричать "Давайте виховательці подаруємо блендер"
123 до 321 Показати IP 6 Березня 2017 16:14
Шановна мене не хвилює кількість чужих дітей але коли ти плануєш багатодітну сімю то треба думати своєю головою як їх вивчити як їх нагодувати а не привикли в школі Я не буду здавати бо в мене троє і більше дітей тільки цим і користуються а якщо в мене одна дитина то мені легко часом теж бувають часи що важко але якщо є свято і є нагода привітати того самого вихователя даже тим самим блендером то чому б і ні 20гривень здати на сьогоднішній день це не є великі гроші і не суть в подарунку а суть в людяності і ще раз повторюся вас шановні противники подарунків ніхто не силує не вимагає здавати гроші на подарунок ваше особисте рішення здавати чи ні
345 Показати IP 6 Березня 2017 17:26
А якщо даруєш просто букет і коробку цукерок то це вже не людяно? І плануючи сім'ю я маю думати на скільки блендерів я зможу потім здати?
Мама Показати IP 6 Березня 2017 22:49
Читає-дивуєшся :чим стурбовані сьогодні батьки.Замість того,щоб зайвий раз прочитати казку на ніч,перевірити в дитини щоденника,переглянути,на яких сайтах "сидить",просто поспілкуватись зі своїм "чадом",ви сидите ось тут і обливаєте брудом тих людей.які працюють щоденно ,часто не рахуючись із власним часом,забуваючи про свої клопоти,аби ваша дитина отримала знання і не лише...(часто саме вчитель вирішує проблеми вашої дитини:поганий настрій,"те и інше болить сьогодні"," а як мені правильно вчинити"і т.д.)... .Звісно,є різні ситуації,але не можна ось так звинувачувати усіх!! Учитель в змозі купити собі і цукерки,і більше. А після того бруду,що ось тут вилито, то який позитив може віддавати педагог,зайшовши до класу. Від імені батьків ,які розуміють справжню складність учительської праці,хочеться вибачитись !!! Особисто я,як мама, ЩИРО вдячна !!!!!!! тим педагогам,які працюють з моїми дітьми!!!Здоров"я Вам і терпіння!!!!!!!!!
Учителька до Мама Показати IP 7 Березня 2017 10:29
Дякую.
тато Показати IP 6 Березня 2017 23:51
Ви вважаєте себе єдиною мамою яка ппіклується за своїми дітьми? Чому витрачаєте свій час на читання недолугих.петицій а не проводите час з дітьми? Що в цій петиції ображає добросовісного педагога?
мама Показати IP 7 Березня 2017 19:16
Ніііі.Дякувати Богу,я -не єдина мама,яка турбується про виховання у своїх дітей поваги до праці(чи то,пояснюючи,що кидати папірці на вулиці-це зневага до двірника ,що о 5 ранку вже "на ногах",чи то пройти повз вчителя,не привітавшись,чи у свято не сказавши ЩИРЕ слово вдячності)Сподіваюсь ,автор став щасливішим від позитивних для себе !!!!коментарів. Якщо Ви навіть не розумієте!!!!!!,чим ображаєте добросовісного педагога,який вкладає у свою працю і наших дітей Душу(а таких набагато більше!!!!!) ,то продовжувати дискусію просто не варто. А петиція і справді,як Ви доречно зауважили ,"НЕДОЛУГА",тож і обговорювати її немає потреби. P.S На обговорення натрапила випадково,але перегорнути байдуже сторінку не змогла,так як і Вам відповісти. А Ваші діти згодом скажуть і Вам свої слова "подяки"!!так,як ви навчите їх сьогодні .Бо все починається і залежить лише від нас,батьків!
кум Показати IP 8 Березня 2017 07:52
Добросовісний педагог ніколи не опуститься до того щоб брати від батьків Дороговартісний подарунок і тому його дана петиція не стоується. Не потрібно перекладати з хворої голови на здорову. Щоб висловити слова подяки не потрібно складатися усьому класу.
гость Показати IP 16 Травня 2017 10:37
https://www.youtube.com/watch?v=S6YhFG1pI1I
Галя Показати IP 2 Березня 2018 23:00
У школі 25 м.Івано Франківська примусово вчителька заставляє збирати гроші на усі свята батьки які не дають відбивається на дітях.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus