USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку хочуть заборонити водіям повертати з проспекту Перемоги на вулицю 8 Березня

24 Липня 2019 17:50
Заборонити водіям здійснювати поворот ліворуч із проспекту Перемоги на вулицю 8 Березня пропонує місцевий мешканець.

Так, лучанин Вадим Слива зареєстрував відповідну петицію 24 липня.

Як переконує чоловік, багато водіїв, які виїжджають на проспект Перемоги з проспекту Грушевського через вулицю Шухевича, а також ті, що рухаються проспектом Перемоги з боку Соборності, здійснюючи поворот ліворуч на вулицю 8 Березня, спричиняють складну дорожню ситуацію та створюють затори. Мовляв, водії, які рухаються від проспекту Соборності лівою смугою, починають екстрено гальмувати та перестроюватись у праву смугу.

Окрім того, лучанин переконує, що багато хто використовує прилеглу стоянку на тротуарі і двори на вулиці 8 Березня, щоб розвернутись і виїхати на проспект Перемоги.

«Деякі взагалі розвертаються безпосередньо на проспекті Перемоги, ігноруючи знак, що забороняє розворот у цьому місці», – обурюється чоловік.

Виходом із ситуації він вбачає заборону поворот ліворуч на вулицю 8 Березня з проспекту Перемоги з перетином лінії розмітки.
«За 200 метрів від повороту на вулицю 8 Березня є велике перехрестя з кільцевим рухом, де зазвичай можна спокійно розвернутись і продовжити рух проспектом Перемоги або виїхати на вулиці Огієнка чи Шопена, не створюючи при цьому заторів на проспекті Перемоги та не наражаючи на небезпеку інших учасників дорожнього руху», – аргументує свою позицію Вадим Слива. Та додає, що лінію розмітки біля згаданого повороту варто зробити суцільною, а також встановити інформаційний знак про місце розвороту за 300 метрів.

Лучанин переконаний, що це лише покращить транспортну ситуацію на проспекті Перемоги в години пік.

«Це практично не позначиться на витраті пального та часу автомобілями, що повертають на вулицю 8 Березня, оскільки дуже часто в заторі на тому повороті можна простояти практично стільки ж часу, скільки потрібно, щоб проїхати до кільця і спокійно там розвернутись», – акцентує чоловік.

До кінця збору підписів під петицією залишилося 14 днів. Аби її розглянули, необхідно 300 підписів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Ага Показати IP 24 Липня 2019 18:23
Вихід з ситуації це перенесення лднієї секціїсвітлофора з перехрестя перед грибоєдова до перехрестя з 8 березня, зробити таку собі велику зону дії світлофора, і відповідно можна дозволити поворот з шухевича наліво. Відповідну петицію я створював більше року назад. Але уіз і нині там
Тарас до Ага Показати IP 27 Липня 2019 13:38
чесно кажучи від вашої ідеї волосся дибки
дідо Показати IP 24 Липня 2019 18:28
і на Грибоєдова також?.... цей автор не одну петицію намалював. Пацан повний ідей)))... краще хай дистацію тримає та швидкісний режим.
Роман Показати IP 24 Липня 2019 18:49
Правильно, давно пора це зробити. Багато д@білів, які там повертають, вмикають повороти тільки як загальмують на перехресті
Віталій Показати IP 24 Липня 2019 20:16
Вчора на моїх очах там була аварія, не пропустили велосипедиста. Підтримую петіцію Але ж ВН, невже тяжко відразу посилання на петицію залишити????!!!!
Каратель Показати IP 24 Липня 2019 21:12
Петиція лайно! Треба розширяти дороги а не звужувати права і можливості водіїв. Бо так тупо все можна позабороняти і ще односторонні рухи скрізь поробити, щоб не дай Бог лобових зіткнень не було... ВадимСлива, ви тупуватий комуняка або міліцант. Гарні рішення не бувають такими тупо простими. Не позорився б.
Петро Показати IP 24 Липня 2019 21:19
Світлофор на Грибоєдова не потрібний АБСОЛЮТНО. міліція собі зробила щоб одразу повертати в центр, іншої логіки встановлення його в цьому місці не існує. Демонтувати і заборонити будь де на ліво, і Грибоєдова і 8 березня
Анна Показати IP 24 Липня 2019 21:44
Цілком згідна.
Користувач Показати IP 24 Липня 2019 21:45
Правильно на 100%. Особливо в години пік економщики 50мл палива створюють безлад. Ще б сайт петицій був нормальний, а не "дерев'яний" бо то ще треба крепкі нерви мати поки підпишеш.
111 Показати IP 24 Липня 2019 21:57
до анаи та петр а МНС пожежна як має виїхати
Андрій Показати IP 24 Липня 2019 23:10
Потрібно взагалі заборонити по проспекту їздити, нехай всі ходять пішки, а ще краще рачки))) заборонити рух повністю!!
Андрій Показати IP 25 Липня 2019 19:24
Перед виїздом на кільце пішоходний, по якому всі ходять як по бульвару. Так що ця петиція до жопи, пробки на перемоги вона не забере.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus