USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку хочуть змінити схему проїзду перехрестя в Старому місті

10 Травня 2021 15:22
Рух на перехресті вулиць Данила Галицького, Ковельської, Глушець та Богдана Хмельницького пропонують частково змінити.

Відповідну пропозицію на платформі Єдиної системи місцевих петицій зареєстрував Павло Кузьмін.

На його думку, проїзд перехрестя можна покращити завдяки перенесенню одного із світлофорів, а також облаштуванням регульованого пішохідного переходу на вулиці Данила Галицького.

«Пропоную покращити проїзд перехрестя вище вказаних вулиць, а саме перенесенням світлофора з центру перехрестя ближче до Старого ринку, перед пішохідним переходом біля медичного коледжу, і, відповідно, встановленням світлофора на вулиці Данила Галицького», – вказав автор петиції.

Як запевнив, облаштування перехрестя таким чином дозволить усім учасникам руху безперешкодно прямувати з усіх вулиць, особливо з вулиці Данила Галицького.

Відзначимо, аби петицію розглянула Луцька міська рада, за 15 діб її мають підписати як мінімум 300 осіб. Підтримати петицію Павла Кузьміна можна за посиланням.

Нагадаємо, в Луцьку триває процес впровадження змін схеми руху на багатьох перехрестях, аби розвантажити транспортний потік у найбільш проблемних місцях. Зокрема, на вулиці Яровиця дозволений рух ліворуч з обох смуг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
громадянин України Показати IP 10 Травня 2021 19:18
Там треба облаштувати рух по колу. Так, як було колись. Це значно дешевше, ніж світлофор, набагато безпечніше, і дозволить хоч трохи озеленити цей "аеродром".
ЛуїЧан Показати IP 10 Травня 2021 22:11
вийде "розтягнуте по часі" перхрестя. наприклад, якщо на виїзді з Б Хмельницького забрати світлофор на Ковельській і той хто на останню секунду зеленого що на переході біля медучилища поїде прямо на ковельську попаде в двозначну ситуацію з транспортом що буде виїзджати з Б. Хмельницького і таких рогаток багато... Фактично світлофоів треба буде в три раза більше чи є зараз...
Анонім Показати IP 10 Травня 2021 23:32
А де вчився автор петиції?
Авто Показати IP 11 Травня 2021 07:02
Намалюйте там розмітку грамотно і змініть метод паркування авто біля базару з ялинки на повздовжній для того щоб там могли рухатись авто у два ряди. І питання вирішиться.
до авто до Авто Показати IP 11 Травня 2021 11:15
яка ялинка чи поздовжньо , там знак зупинка заборонена ..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus