USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Луцьку комендант гуртожитку СНУ перешкоджав виборчому процесу

11 Липня 2019 14:49
Основним моментом при підготовці до позачергових парламентських виборів у Луцьку є безперешкодний доступ до виборчих дільниць, - переконана начальниця організаційного відділу Луцької міської ради Олена Барська.

На засідання виконкому 11 липня посадовиця розповіла, що під час виборів Президента України була ситуація, що комендант одного з гуртожитків СНУ перешкоджала діяльності ДВК. Утім, проблему вдалось оперативно влагодити.

Олена Барська звернулась до директорів усіх загальноосвітніх закладів Луцька із проханням забезпечити безперешкодний доступ до виборчих дільниць, розташованих у навчальних закладах.

«Тривають літні канікули, тож всі директори і їхні заступники у відпустках. Я прошу очільників загальноосвітніх навчальних закладів розумно перерозподілити керівничі повноваження та відповідальність, аби забезпечити роботу і безперешкодний доступ до виборчих дільниць», - наголосила посадовиця.

Окрім цього, вона зауважила, що під час президентських виборів цього року трапилась неприємна ситуація, пов’язана з виборчим процесом на одній із дільниць в гуртожитку СНУ.

«Саме так співпало, що студенти поїхали додому і комендант гуртожитку сказала, що не дасть дільниці працювати у вечірній час. Але заступник начальника юридичного відділу Луцької міської ради Андрій Максим’як допоміг оперативно вирішити це питання, власне, з керівництвом гуртожитку. Однак, хотілося б, аби під час парламентських виборів таких інцидентів не було», - зазначила Барська.

«Все, що від нас залежить, ми зробимо, а далі все залежить від вибору громадян. Пам’ятайте, що від вас залежить дуже багато. Доля країни в руках кожного», - звернувся до лучан виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus