USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Через «Солідарність» та «Континіум» Луцьк втрачає інвесторів, - Ігор Гузь

18 Липня 2017 20:56
Небажання призначити вибори міського голови в Луцьку, інтриги й скандали БПП «Солідарність» та олігархічної групи «Континіум» негативно впливають на інвестиційну привабливість міста.

Про це під час прямого ефіру на телеканалі «Нова Волинь» 18 липня заявив народний депутат України Ігор Гузь та наголосив, що зі сторони Верховної Ради є ганебним те, що вибори в Луцьку так і не призначили.

«Жителі Луцька повинні знати, що у парламенті тричі голосували за вибори в Луцьку. Вибори мали призначити 24 вересня, а тепер вони будуть в грудні чи січні, а може й взагалі у 2018 році. Не голосувала фракція «Солідарність», група «Воля народу» й інші депутати. Це ганебно, що Верховна Рада не підтримала вибори, уже зараз почалася б неформальна виборча компанія і з новим міським головою ми б розпочали опалювальний сезон. Дуже прикро, що так трапилося, місто від цього не виграє. Як би я був інвестором, я б не хотів їхати у таке місто, де постійно відбуваються якісь інтриги», - наголосив Ігор Гузь.

ЧИТАТИ ЩЕ: БПП НЕ ОГОЛОШУВАТИМЕ ВИБОРИ В ЛУЦЬКУ, БО ВВАЖАЄ ЙОГО «СВОЇМ МІСТОМ»

Нагадаємо, 11 липня депутати Верховної Ради у ході трьох голосування не підтримали рішення про проведення виборів міського голови в обласному центрі Волині. А чинять так задля дестабілізації ситуації в місті.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало про те, кому вигідне затягування вибрів Луцького міського голови. Зокрема, йшлося про те, що представники пропрезидентської партії Блоку Петра Порошенка, Народного фронту та волинські нардепи Сергій Мартиняк та Степан Івахів, які мають долю в групі компаній «Континіум», не представили прохідного кандидата.

Більше того, провладний БПП «Солідарність», за фінансування олігархічної групи «Континіум», ініціює відкликання п'ятьох депутатів Луцької міської ради: Олександра Козлюка, Євгенія Ткачука, Сергія Були, Аркадія Соломатіна та Костянтина Петрочука. Депутати, своєю чергою, стверджують, що для їхнього усунення, згідно із чинним законодавстом, немає жодних підстав, а сам процес відкликання – це спроба БПП «Солідарність» та «Континіуму» захопити владу в місті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Гузь Показати IP 18 Липня 2017 21:11
Депутат Луцка чи Володимера з Нововолинськом та шахтами.?
Анонім Показати IP 18 Липня 2017 22:34
Хто ж кому дохтур - одні мольфари!
лучанин Показати IP 19 Липня 2017 00:04
Для Луцька вже досить одного Континіумівсько-Івахівського "інвестора"! Ця банда так обкрадає лучан, що інших подібних "інвесторів" наш Луческ вже не витримає.
Чегевара Показати IP 19 Липня 2017 02:33
Пропоную Гузю вийти з такої ганебної Верховної Ради і створити партизанський загін для бортьби з усіма бандитськими партіями та смородом на Волині
скептик до Чегевара Показати IP 19 Липня 2017 16:30
як кажуть в армії : дурень з ініціативою - знахідка для противника. маєш унікальний шанс втілювати свою ідею самостійно, або як чегевара - з купкою таких самих прид"рків

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus