USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку – концерт на підтримку 21-річного бійця АТО

16 Серпня 2015 09:50
На підтримку 21-річного бійця з Луцька організовують благодійний концерт.

Так, сьогодні, 16 серпня о 15:00 годині у Палаці культури відбудеться благодійний концерт на підтримку Федотова Сергія Анатолійовича, якому потрібна операція на нозі в Німеччині після поранення в Іловайськму котлі.

21-однорічний Сергій Федотов воював у 51-й бригаді, інвалід ІІ групи, вже переніс 20 операцій, перебував у полоні.

Під час виходу колоною з Іловайська, йому розірвало ногу, а також снайпер влучив у плече. Хлопець вижив, однак у нього дуже серйозні проблеми із ногою.

Розповідає, що ногу хотіли ампутувати, і врятувало його лише диво.

Організатори благодійного концерту: організація братства ветеранів ОУН-УПА, Спілка політв'язнів і репресованих України.

До збору коштів під час конценту долучається Фонд Ігоря Палиці "Новий Луцьк", який уже неодноразово надавав фінансову допомогу цьому воїну.

Нагадаємо, раніше пораненого лучанина підтримав литовський художник. Так, Артурас Слапшис, перебуваючи в Луцьку на відкритті власної виставки «Портрети правителів та відомих діячів Великого князівства Литовського», вирішив допомогти Україні і подарував 5 своїх полотен Луцькій міській раді для продажу на благодійному аукціоні. Отримані кошти художник доручив спрямувати для потреб постраждалого в зоні АТО лучанина Сергія Федотова.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, Президент України Петро Порошенко нагородив бійця героїчної 51-ої бригади Сергія Федотова медаллю “Захиснику Вітчизни”.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 17 Серпня 2015 06:37
у багатьох немає можливості піти, бо робота чи ще щось. можливо варто було написати якусь картку хлопця, допомогли би трішки) як то кажуть з миру по нитці....
квас Показати IP 17 Серпня 2015 08:42
куди ж без фонду, всі резерви кидаєм на вибори!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus