USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку крадуть плакати кандидата на посаду президента

11 Травня 2014 08:00
Зі сцени Майдану у Луцьку зникла агітація за Анатолія Гриценка. Про це повідомили у Волинському обласному виборчому штабі кандидата в Президенти України Анатолія Гриценка.

Три розтяжки-банери кандидата в Президенти України Анатолія Гриценка в ніч з 9 на 10 травня зловмисники нахабно зірвали зі сцени ГО «Волинські патріоти», що на Театральному майдані в Луцьку.

Нагадаємо, банери були розміщені на сцені напередодні візиту кандидата на Волинь 22 квітня.

За день до цього було зірвано три плакати в Любешівському районі Волинської області та в селі Маяки. У районі ДПЗ у Луцьку плакат зірвати не змогли, але порізали і пошкодили.

Волинський обласний виборчий штаб кандидата в Президенти України Анатолія Гриценка вимагатиме, аби міліція переглянула відеозапис, який здійснюється на Театральному майдані Луцька з метою ідентифікації осіб, що зірвали банери зі сцени. Також найближчим часом штаб подасть заяву у правоохоронні органи про початок кримінального провадження у подіях щодо пошкодження майна виборчого штабу.

Сергій Чуріков, керівник Луцького окружного виборчого штабу кандидата в Президенти України Анатолія Гриценка, вважає, що це не випадкові хуліганські дії.

«Це спрямована робота з перешкоджання агітації за Анатолія Гриценка. Вважаю, що такий «креатив» наших конкурентів не завадить нам перемогти. Вони панікують. Що стосується найманців, які виконують такі брудні замовлення, зазначу, що найближчим часом буде подана заява до міліції, а чергові такі спроби попереджуватимуться нашими активістами», - зазначив Сергій Чуріков.

Виборчий штаб просить небайдужих волинян повідомляти про факти перешкоджання агітації за кандидата в Президенти Анатолія Гриценка.

Адреса штабу: Луцьк, вулиця Драгоманова, 1а, тел. (0332) 779-718.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Мариуполь Показати IP 11 Травня 2014 08:52
Посмотрите, какие очереди, сколько людей пришло! С одной целью- сказать Украине: прощай! Как это надо было довести людей за 23 года, так называемой "незалежности"?.... Прямой эфир Мариуполь: www.ustream.tv/channel/newsfront4
и не надо до Мариуполь Показати IP 11 Травня 2014 09:37
и не надо плакатов, и не надо никого уговаривать...
Євген до Мариуполь Показати IP 11 Травня 2014 10:28
коментар було видалено
Грабителям до Євген Показати IP 11 Травня 2014 10:50
Поэтому, Донбасс говорит грабителям, как новым так и старым - аривидерчи....
ВІК до Мариуполь Показати IP 11 Травня 2014 16:15
Молодці-і не треба ніяких агіток.Люди самі вирішують свою долю і все прощай незалежна.
МОЯ ДУМКА Показати IP 11 Травня 2014 08:54
Це робота тих хто, бачить в Гриценко свого конкурента, тому і веде проти нього таку боротьбу. І це ті хто бють себе в груди і кричать:" ми за чесні, демократичні ,прозорі ,справедли вибори"
Анонім до МОЯ ДУМКА Показати IP 11 Травня 2014 09:28
а может свои чтоб подогреть интерес к давно надоевшему политику
виборець Показати IP 11 Травня 2014 10:33
Люди! Вибачте за вислів, але у вас що - помутніння розуму?! Який політик? Це що - професія така, за яку платять вашими грошима, платників податків? Він що - створив робочі місця, дав людям зарплату? Тільки мова бла-бла-бла! Я розумію коли політик, якого висунув народ, який побачив і оцінив здібності, а тут за списком партії пройшов у ВР, живе за наші гроші і політик "великий"? Не смішіть самі себе, а навчиться вже хоч у чомусь розбиратися, або вас постійно будуть, як стадо водити!
П до виборець Показати IP 11 Травня 2014 11:38
Пора проснутся. Безпосередня влада народу Украины. Создание территориальных громад (общин) - http://www.youtube.com/watch?v=Z_UwBvL5IKY Вот за это Славянск и убивают.
розум Показати IP 11 Травня 2014 13:08
А для чого всі ці агітки - за кожного мають говорити справи.
Бу Показати IP 11 Травня 2014 17:23
Кто последний отделяется от Украины, того и долги перед западом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus