USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку легковик злетів з дороги та врізався у дерево. Фото

8 Квітня 2021 09:58
У Луцьку Mitsubishi злетів з дороги та врізався у дерево.

Про це у фейсбук-спільноті повідомив Роман Лепіш.

ДТП трапилась вночі 8 квітня поблизу зупинки громадського транспорту на перехресті вулиць Мамсурова та Потебні. Ймовірно, водій перевищив допустиму швидкість та не впорався з керуванням, внаслідок чого злетів із дороги.

Як зазначають у коментарях до допису, такі аварії у цьому місці трапляються не вперше.

Легковик отримав значні механічні пошкодження: у нього вщент розбита передня частина, деталі авто розлетілись на кілька десятків метрів навколо.

Як повідомили Інформаційному агентству Волинські Новини у пресслужбі ГУНП у Волинській області, дорожньо-транспортна пригода трапилася 8 квітня о 1 ночі у Рованцях. 21-річний водій Mitsubishi, ймовірно, не впорався з керуванням та з'їхав у кювет. Водій та пасажир автомобіля отримали тілесні ушкодження. На місці автопригоди працювала слідчо-оперативна група. Наразі триває перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 8 Квітня 2021 11:06
Ймовірно, водій - д******б???
FRM Показати IP 8 Квітня 2021 21:49
Права в льотному училищі отримав мабуть)))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus