USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку ліквідують ями ще на п’яти вулицях

23 Березня 2021 08:44
Поточні ремонти здійснять на вулицях Задворецькій, Гулака-Артемовського, Клима Савура, Ветеранів та Садовського.

Про це інформував департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради, оголосивши тендери на платформі Prozorro для пошуку підрядників. Тендерні пропозиції прийматимуть до 25-26 березня.

Вартість ремонту на вулицях Гулака-Артемовського та Ветеранів оцінили в 99 тисяч гривень. Натомість роботи на вулицях Задворецькій, Садовського та Клима Савура коштуватимуть до 149 тисяч гривень.

Поточний ремонт включатиме холодне фрезерування асфальтобетонного покриття фрезою, перевезення крихти від фрезерування, улаштування вирiвнювального шару з гарячої щільної дрібнозернистої асфальтобетонної сумiшi без застосування укладальникiв асфальтобетону, улаштування покриття з гарячих щільних дрібнозернистих асфальтобетонних сумiшей вручну з ущільненням самохідними котками, ямковий ремонт асфальтобетонного покриття та перевезення сміття.

Роботи мають виконати в період із березня до грудня 2021 року. Гарантія на покриття становитиме один рік.

Нагадаємо, в Луцьку запланували здійснити поточний ремонт на вулицях Грабовського, Данила Галицького, Стрілецькій, Яровиці, Потебні, проспектах Відродження та Соборності, бульварі Дружби Народів, а також на вулицях Набережній, Мамсурова, Ківерцівській, Карпенка-Карого та Львівській.

Окрім того, поточні ремонти запланували на таких вулицях: Чернишевського, Теремнівської, Кравчука, Писаревського, Січової, Івана Франка, Володимирської, Глушець, Рівненської, Федорова, Шевченка, Наливайка, Даньшина, Єршова та Карбишева.

Відзначимо, що в Луцьку в короткі терміни хочуть ліквідувати ями на дорогах, які утворилися після танення снігу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
!"№ Показати IP 23 Березня 2021 10:58
За технологіями ми випереджаємо всі світові досягнення. Асфальт прямо в калюжі закидаємо... гляниш на наш ремонт, і в легкому шоці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus