USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку матеріально допомагатимуть дітям загиблих атовців

23 Грудня 2020 14:51
В обласному центрі Волині будуть матеріально допомагати дітям загиблих воїнів АТО/ООС. Для цього місцеві депутати затвердили відповідну програму.

Про це йшлося 23 грудня під час пленарного засідання позачергової 2-ї сесії Луцької міської ради.

Так, депутати розглянули питання про продовження терміну дії та внесення змін Програми соціальних виплат дітям у місті Луцьку та населених пунктах Прилуцького старостинського округу на 2019-2020 роки зі змінами на 2021-2023 роки.

Як зазначається, внаслідок проведення антитерористичної операції та здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації сім’ї військовослужбовців, добровольців, волонтерів постійно втрачають своїх рідних.

Найбільш соціально вразливими залишаються діти військовослужбовців, добровольців, волонтерів, які загинули, зникли безвісти, є заручниками в результаті участі в АТО/ООС, або померли внаслідок поранення, контузії, каліцтва чи захворювання, отриманих у результаті участі в АТО/ООС, а також померлих осіб з інвалідністю внаслідок війни, які стали такими в результаті участі в АТО/ООС, оскільки загиблі батьки, були, як правило, основними годувальниками сім’ї.

Тому метою програми є забезпечення соціального захисту та сприяння всебічному розвитку дітей учасників АТО/ООС. Це планують зробити шляхом надання фінансової підтримки дітям.

Для реалізації програми необхідно 4 мільйони 200 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus