USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку медсестер з міських поліклінік переведуть у школи

18 Березня 2020 16:32
У зв’язку з медичною реформою після завершення карантину в Луцьку 33 медичні сестри із міських поліклінік будуть працювати у школах міста.

Про це стало відомо під час засідання виконкому сьогодні, 18 березня.

Так, медичне обслуговування учнів у закладах загальної середньої освіти Луцької міської територіальної громади здійснюється медсестрами, які на даний час перебувають у штатному розписі комунального підприємства «Луцька міська дитяча поліклініка» та фінансуються за рахунок коштів медичної субвенції і Луцької міської територіальної громади.

Тож у межах реформування галузі охорони здоров’я та у відповідності до Закону України «Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення» із 1 квітня 2020 року буде припинено фінансування посад сестер медичних у дитячих закладах охорони здоров’я.

Тому для належного медичного обслуговування здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти Луцької міської територіальної громади виникла необхідність увести до штатних розписів закладів освіти 33 штатні одиниці сестер медичних за рахунок коштів Луцької міської територіальної громади

Для фінансування заробітної плати медсестрам додатково виділять 1 мільйон 859 гривень з міського бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Отакої Показати IP 18 Березня 2020 19:02
Чим би дитя не тішилось- аби не плакали. Кілька років тому майже всіх медпрацівників у школах скоротили, тепер повернуть їх назад.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus