USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Луцьку – міжнародні змагання з міні-футболу «Кубок Бориса Клімчука»

1 Березня 2017 08:59
ІІІ Міжнародний турнір з міні-футболу під назвою "Кубок Бориса Клімчука" відбудеться 1 квітня в Луцьку. У турнірі візьмуть участь команди журналістів з Литви, Білорусі, України та збірна волонтерів Волинської області.

Про це повідомляють у прес-службі обласної ради.

Змагання на честь Надзвичайного та Повноважного Посла України, багаторічного депутата обласної ради, очільника ОДА та облради Бориса Клімчука відбуваються з ініціативи ГО "Форум українських журналістів" та спортивної асоціації працівників ЗМІ.

Своє сприяння у проведенні заходу задекларувала і Волинська обласна рада. На засіданні майнової комісії 28 лютого вирішено надати ініціаторам дозвіл на проведення змагань в приміщенні обласної ДЮСШ на безоплатній основі.

До слова, аналогічне рішення прийнято і стосовно надання дозволу на використання актового залу Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Олени Пчілки. Тут 31 березня проводитимуться заходи "Живої бібліотеки" в рамках проекту "Український Донбас: невідомі сторінки", а також конференції громадських організацій упродовж березня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Його Показати IP 1 Березня 2017 11:29
Гузь з Мельником на коліна ставили а ви кубок назвали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus