USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Кубок пам'яті Бориса Клімчука-2017» виграли литовці. Фото

4 Квітня 2017 09:21
В обласній дитячо-юнацькій спортивній школі завершився XVІ-й міжнародний турнір з міні-футболу «Кубок пам'яті Бориса Клімчука» серед команд працівників засобів масової інформації. Участь у турнірі взяли команди з України, Білорусі, Литви.

В змаганнях перемогу вибороли гості з Литви – команда «Пресас». Срібло змагань здобули білоруси з команди «Гольф Стрім», бронза – за волинянами з команди «ЗМІ», а четверте місце посіли команди «Волонтери» благодійного фонду «Волинь 2014».

Переможці та призери турніру нагороджені кубками, дипломами, призами та медалями від організаторів.

Спеціальні призи з рук дочок Бориса Петровича Клімчука Юлії Троц та Яни Лісіціної отримали кращі гравці турніру: кращим воротарем став - Юрій Зуборєв з команди «Гольф Стрім», кращим захисником - Дмитро Притулюк з команди «ЗМІ», кращим гравцем турніру став Ярослав Кухаренко з команди «Волонтери» БФ «Волинь2014», а кращим бомбардиром визнали Маріуса Багдонаса з команди «Пресас».

Своєрідний «привіт» передав і наставник ФК «Волинь» Віталій Кварцяний – командам він передав у подарунок його книгу «Футбол – це не лише перемоги».
Внуки Бориса Клімчука - Давид та Роберт
Внуки Бориса Клімчука - Давид та Роберт
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олег Показати IP 4 Квітня 2017 09:35
Дааа кількість глядачів вражає...а як був живий друзів було... кабінет не закривався до 23... ось таке воно життя є лідер - є команда нема лідера хто куда...
Єва Показати IP 25 Листопада 2017 20:49
Я його унучка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus