USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку молодь зібралася на вечір акустичної музики

29 Січня 2016 17:52
Вечір акустичної музики 26 січня огранізували громадська організація «ArmaWork» та Молодіжна рада Луцька у творчій галереї The Room у Луцьку.

Усі охочі отримали порцію гарного настрою від чудової акустичної музики. Перед аудиторією виступили такі молоді луцькі гурти як «Коло», «Спад'ок», «9 нота», виконавці Микола Острозький, Вікторія Жданюк, Дмитро Березюк, Владислав Апшай та інші. Також на імпровізованій сцені міг заграти або заспівати будь-хто із присутніх.

«Ми хочемо, щоб у молоді була альтернатива проведення вільного часу. Щоб молоді лучани могли розважатися не лише у нічних клубах, але й культурно відпочивати і розвиватись, а також знайомитися із творчістю молодих гуртів, які є у Луцьку», - розповіли співорганізатори заходу, активісти молодіжної організації «ArmaWork».

З їх слів, подібні заходи будуть проводитись і надалі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Руслана Показати IP 29 Січня 2016 22:33
"Коло"-це класно! Молодці.Шкода ,що я пропустила анонс цього заходу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus