USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку молодики побили чоловіка, який прийшов на зустріч із неповнолітніми подругами

29 Квітня 2017 17:19
Увечері, 28 квітня, екіпаж прибув на вулицю Ветеранів, де відбувалась бійка.

Патрульні встановили, що потерпілий, якому близько 40 років, напередодні домовився про зустріч в парку 900-річчя з двома неповнолітніми дівчатами. Ті прийшли на зустріч, але на місці злякались та зателефонували знайомим хлопцям.

Про це повідомляє патрульна поліція Луцька у Фейсбук. Молодики були неподалік, знайшли і дівчат, і чоловіка, останній почав тікати, його наздогнали та побили.

Наряд патрульних припинив бійку, встановив учасників, викликав на місце слідчо-оперативну групу та швидку. Згодом усіх доставили до відділку поліції для з'ясування обставин. Також викликали батьків неповнолітніх.

Лучанин, який був свідком події, розповів для Волинської служби новин, що у чоловіка в кульку було з собою з собою вино, а пластикові стаканчики він тримав у руках. Один з тих, хто наздоганяв любителя неповнолітніх, був рідний брат однієї з дівчат.

На місце події приїхали “самооборонівці” і патрульні.

“Помітили педофіла біля містка в парку 900-річчя, який веде до міської лікарні, а піймали майже біля архіву. При затриманні, чоловік ще й обурювався, мовляв, у Німеччині педофілія – норма”, – каже лучанин.

Та додає: падаючи, чоловік сам травмувався. Хлопці, які його наздогнали – лише збили з ніг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Костянтин Показати IP 29 Квітня 2017 20:03
треба було не лише з ніг збити а й яйця повідбивати. Ну мовляв заплутались, відірвались, побились під час падіння.
я Показати IP 29 Квітня 2017 20:21
А чому мордяку закрили?Країна має знати "ГЕРОЇВ "в лице!!!!!!!!
Лодырь Показати IP 29 Квітня 2017 20:54
Фио этого отброса в коменты плиз. Проведем свою воспитательную работу, поскольку полицаям насрать и отпустят его.
доречі Показати IP 29 Квітня 2017 21:03
а що там Сашко? той що "рішала" в МРЕО
111 Показати IP 29 Квітня 2017 21:30
А батьки цих дівчат дозволяють приходити на зустріч з такими дядями?
Святослав Показати IP 30 Квітня 2017 00:30
б
Святослав Показати IP 30 Квітня 2017 00:42
Я щось не розумію, він домовився про зустріч у парку. По-перше, ніхто не знає мету цієї зустрічі (є лише догадки). По-друге, дівчата не відмовили йому та пішли на зустріч (я думаю, вони знали про його вік). Після цього вони зателефонували хлопцям, які були ПОРЯД. Я бачу тут лише одне правопорушення, це побиття цього чоловіка. Чому ніхто не підозрює ціх "дітей". На мою думку, вони просто шукають таких чоловіків, домовляються про зустріч, а потім б'ють їх заради розваги, знаючи, що суспільство підтримує такі дії. Ми не знаємо напевно, чи є цей чоловік педофілом, та вже й не взнаємо. Якщо його забрала поліція вона його вимусить зізнатись у всьому (мажна й збиття боінгу 777 на нього "повісити"). Тому, якщо таке буде продовжуватись, ці "хлопці" можуть спокійно бити всіх хто знаходиться поруч з дітьми, попередньо тикнувши на нього пальцем та вигукуючи - "бий педофіла", я думаю, якщо таку ситуацію хтось помітить більшість стане на їх сторону.
Луцьк до Святослав Показати IP 30 Квітня 2017 11:31
Тоб то, Святослав, ти вважаєш, що любий дорослий чоловік може домовлятись про зустріч з дітьми? Може ти теж педофіл?
Лучанин до Луцьк Показати IP 30 Квітня 2017 11:54
Чому ви вирішили, що вони "діти"? У статті вказано "неповнолітні". З 16 років законом дозволено укладати шлюб, а осіб до 16 років прийнято називати "малолітніми".
Законом до Лучанин Показати IP 30 Квітня 2017 14:38
встановлено що кримінальна відповідальність наступає лише за статеві зносини з особою яка не досягла статевої зрілості.... Статева зрілість визначається експертом в кожному конкретному випадку.... Розбещення - тільки до 16 років.... Як на мене це просто тупа провокація агресивних підлітків.... Вони зараз вже нічого і нікого не поважають.... а от відповідати за свої дії,як мужик, не кожен може... Не виправдовую цього дядька...Що там та як було не зрозуміло... Але не потрібно і вішати клеймо... А хлопцям які його побили скажу одне - якщо ви такі сміливі - не ховайтеся від слідства і будьте готові понести відповідальність за нанесення легких чи середньої тяжкості тілесних ушкоджень... Силу потрібно використовувати для оборони.
Для чого Показати IP 30 Квітня 2017 13:24
Ті дві дівчини домовилися про зустріч? Яка мета зустрічі? Зараз як подивишся на тих "порядних" 16 річних, то страшно за майбутнє стає... Святослав єдиний адекватний... Всіх учасників потрібно на допит і на комплексну психіатричну експертизу... а побиття цього чоловіка в даном випадку є злочином, норм адвокат і у тих хлопців вже судимість
Тато Показати IP 30 Квітня 2017 19:36
Ловля на "живця"?
Дуня Показати IP 30 Квітня 2017 21:51
Чомусь шкода того дядька.Зараз такі неповнолітні дівчата,що виглядають вони на років 25-30.Дівки домовились про зустріч,прийшли. Може мужик взагалі не знав скільки їм років?!Навіщо клеймо ставити,що за манери?Нехай батьки краще виховують дітей,тоді вони не будуть ходити на побачення з дядьками в парк.
андрій до тих хто за Показати IP 1 Травня 2017 07:28
ті, хто захищає цього чоловіка, хай ваші діти і внуки і знайомі 15 років з 40 річними мужланами мають стосунки. от тоді вашу думку спитаєм.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus