USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку можуть з’явитися вулиці Мрії та Діда Панаса

2 Серпня 2022 17:13
Комісія з впорядкування назв вулиць Луцької міської територіальної громади пропонує перейменувати ще чотири вулиці обласного центру Волині.

Як повідомляє 2 серпня Луцька міська рада, вулицю Ковпака планують перейменувати на Сумську, Старова – на Пластову, Ціалковського – на Мрії, Черняховського – на Гімназійну. Далі – черга за сесією міської ради, яка й має ухвалити остаточне рішення.

Також на громадське обговорення винесуть десять іменних назв вулиць, які пропонують до перейменування: Ізмайлова – на Василя Барвінського, Кольцова – на Павла Скоропадського, Короленка – на Олександра Валенти, Курчатова – на Анатолія Дублянського, Лєскова – на Діда Панаса, Лобачевського – на Юзефа Лободовського, Менделєєва – на Надії Горлицької, Чайковського – на Валентина Мороза, Чернишевського – на Гетьмана Виговського, Шишкіна – на Марії Примаченко.

Читати ще: Дерусифікація Луцька: у місті потрібно перейменувати 100 вулиць. Перелік

Нагадаємо, на останній сесії Луцької міськради вулицю Потапова перейменували на Банкову.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
ВОВК Показати IP 2 Серпня 2022 18:01
Це те що зараз край необхідне, це наблизить нашу перемогу !
Лучанка до ВОВК Показати IP 3 Серпня 2022 14:49
цим займається якийсь гурток краєзнавців при палаці піонерів, що не усвідомлює що вони роблять. Хлопці чому ви не на фронті, бронь, цвіт української нації? Можна добровольцями
Комуняку на гілляку Показати IP 2 Серпня 2022 18:25
А Декабристів то норм? Її вже давно мали б перейменувати
Авеню Показати IP 2 Серпня 2022 18:30
Назвіть краще 1-ша авеню, за нею 2-га авеню і так далі. Іноземні туристи не заплутаються (це по-перше), і міняти назву в найближчі 200 років не прийдеться (це по-друге)
Мда Показати IP 2 Серпня 2022 18:51
Дикість дикої комісії при абсолютній байдужості такого ж дикого народу. Бридко вже читати про ці *перейменування*. Ідіоти
Семен Показати IP 2 Серпня 2022 22:20
А Короленко, вочевидь той що Володимир Галактіонович, чим не вгодив. (Тим що перейменовувачі з його творчістю не знайомі?). Ярий монархіст Сікорський так, наш, комуняка Корольов теж наш, бо то ж світові імена, а Короленко ні... Не наш... Хто ж про нього чув з нинішніх можновладців. Вони ж у більшості своїй трійочники і у школу покурити ходили.
Вася Показати IP 3 Серпня 2022 07:50
Мало героїв загинуло на війні? Називайте вулиці їхніми іменами,ще бабу Параску припліли,я в шоці з наших депутатів.
Дід Василь Показати IP 3 Серпня 2022 14:36
Не називайте іменами людей якщо не пройшло 50 років і тільки тоді якщо їх памятають за щось а то якось примітивно і по дитячому втулювати нам в голови цих "діячів"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus