USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку на футбольному турнірі Volyn cup 2023 змагаються 12 команд. Фото

11 Серпня 2023 15:40
У Луцьку стартував черговий дитячий футбольний турнір Volyn cup 2023. Цьогоріч такі змагання проводять уже вчетверте. Серед учасників – футболісти 2014 року народження, які зібралися на стадіоні «Підшипник», щоб визначити кращу команду.

Організатором Volyn cup 2023 став футбольний клуб «Волинь», підтримку надав департамент молоді та спорту Луцької міської ради, а з нагородною атрибутикою та подарунками допоміг Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

На серпневі футбольні баталії з’їхалися 12 команд із чотирьох областей. Рівненщину представляє «Іква-Стир» (Млинів), Львівщину – «Суходоли» (Броди). Зі столиці України приїхали «ДЮСШ-15», «Локомотив» та «Локомотив-2». Від Волинської області змагатимуться колективи з Ківерців, Ковеля та Луцька.
Читати ще: У Луцьку завершився футбольний турнір Volyn Cup 2023. Хто переміг

Загалом турнір зібрав понад 100 юних футболістів. Навіть попри невеликий дощ у Луцьку, бажання грати в улюблену гру в дітлахів не зникло.
Згідно з регламентом, команди, які грали 7 на 7, розподілили на три групи. За результатами групового етапу визначать учасників Золотої та Срібної ліг. Більшість матчів гратимуть на «Підшипнику», а фінальні поєдинки відбудуться на головному стадіоні міста – «Авангарді». Змагання триватимуть упродовж трьох днів.

Читати ще: Футбольний турнір у Луцьку зібрав команди із чотирьох міст. Фото
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода відзначила, що благодійники радо долучаються до підтримки дитячих спортивних змагань. З її слів, підтримка дітей та військових – пріоритети діяльності Фонду в нинішній час.

«Незважаючи на повітряні тривоги та погоду, наші діти демонструють неабияку силу духу та гарну фізичну підготовку. Вони продовжують жити. Заради них наші воїни виборюють незалежність країни. А ми тут, у тилу, допомагаємо нашим захисникам. І, звісно, допомагаємо розвиватися нашим дітям, щоб у майбутньому вони стали міцним фундаментом нашої країни», – наголосила Катерина Шкльода.
Директор стадіону «Авангард» Олександр Стадніцький розповів, що проводити Volyn cup 2023 розпочали в червні цього року. Організатори планують зробити його традиційним, запрошуючи ще більше команд.

«Плануємо залучати на турніри якомога більше дітей, щоб вони мали можливість отримувати позитивні емоції, вдосконалюватися та розвиватися. Також для нас важливо, щоби працювала дитячо-юнацька футбольна школа «Волинь», вихованці якої, впевнений, будуть прославляти наш край», – відзначив Олександр Стадніцький.

Читати ще: У Луцьку визначили переможця футбольного турніру Volyn cup 2023. Фото
Розпочали турнір матчем між луцькою «Волинню» та ківерцівським «Локомотивом», у якому тріумфували представники обласного центру.
Змагання триватимуть упродовж трьох днів. Переможця визначать 13 серпня на стадіоні «Авангард». Кращі команди отримають призи від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та солодкі подарунки.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus