USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку на дитмайданчику облаштували парковку

18 Січня 2014 15:47
Нехай батьки скинуться і огородять дитмайданчик самі, якщо проїжджі авто заважають їхнім малюкам, а батьки так переживають за життя і здоров’я власних дітей, заявив головний комунальник Луцька Іван Кубіцький.

Лучани скаржаться, що їхню прибудинкову територію перетворили у прохідний двір, інформує ТРК «Аверс».

Кілька дворів на вулицях Відродження, Соборності та Молоді мешканці уже давно називають неспальним мікрорайоном, а об’їзною дорогою. Мешканці навколишніх будинків переймаються за життя дітей, бо з усіх боків їздять авто. А на самому дитячому майданчику автомобілісти влаштовують автопарковку. Та водіїїв це, вочевидь, не бентежить. Бо їздити цими дворами їм зручно.

Таксист Борис Філюк зазначив: «Тут добре виїжджати на Молоді. Скорочую. Буває таке. Ну а чому тут їздити не можна? Немає знака, який би забороняв».

Головний комунальник міста Іван Кубіцький розповів, що заборонити проїзд автомобілів не можна. Адже має бути проїзд для службових машин. І знаки тут теж не потрібні. Батькам радить дивитись за своїми дітьми: «Хочуть обгородити дитячий майданчик? Будь ласка! Нехай скинуться, куплять метал, а ми вже силами ЖКП їм цю огорожу допоможемо облаштувати… Єдине, що повинне зберігатися - це мінімальна швидкість руху по прибудинкових територіях, в районі 10-15 кілометрів. Ну але ж знову, ДАІ ніяким чином цю швидкість не регулює».

Керівник прес-служби управління ДАІ у Волинській області Олександр Паламарчук у телефонній розмові розповів: «Наряди ДАІ патрулюють по цілому місті і по можливості виїжджають в дворові території…».

Вже вкотре переконуємося, що на потреби простого люду влада традиційно не має грошей та у відповідь на проблему - лише розводять руками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
тверезий Показати IP 18 Січня 2014 20:05
Скорочувати чи не скорочувати шлях , ганяти чи не ганяти - це на совісті самих водіїїв...сам кожного дня їжджу за кермом тому знаю що кажу... ви можете добитись "тишини в дворах" - понаставляють вам шлагбаумів чи бетонних плит (як це вже зробили в багатьох дворах спальних районів )....тільки памятайте про те що (боже збав) якщо ви будете горіти або вмирати то швидкій і пожежній прийдеться круги нарізати щоб до вас добратись....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus