USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьку на Ковельській горіла квартира

17 Листопада 2016 16:08
За минулу добу рятувальники ліквідували 4 пожежі. Загорання 16 листопада зафіксовані у містах Луцьку, Володимирі-Волинському та Нововолинську, а також у Рожищенському районі.

Зокрема, у Луцьку та Володимирі-Волинськогому пожежі гасили у багатоквартирних будинках, ще дві пожежі охопили літні кухні.

Про це повідомили у прес-службі волинських рятувальників.

16 листопада о 5:10 надійшло повідомлення про пожежу в п’ятиквартирному будинку на вулиці Ковельській у Луцьку. За шість хвилин рятувальники ДПРЧ-2 прибули на місце події, та господарям вдалося підручними засобами ліквідувати горіння. Унаслідок пожежі знищено два метри електрокабеля, пошкоджено хатні речі та газову плиту. За попередніми даними, лихо трапилося внаслідок короткого замикання електромережі.

Близько 11-ої години пожежа спалахнула у багатоквартирному житловому будинку на вулиці Луцькій у місті Володимирі-Волинському – горіли вхідні двері на п’ятому поверсі. Пожежу оперативно приборкали рятувальники ДПРЧ-7. За попередніми даними, її спричинило необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

О 15:21 на «101» зателефонували мешканці міста Нововолинська й повідомили, що вогонь охопив покрівлю цегляної літньої кухні на вулиці Лесі Українки. О 15:28 до місця виклику прибули рятувальники ДПРЧ-5 у складі двох відділень. О 15:46 вони локалізували горіння, а о 15:47 остаточно його ліквідували. У результаті пожежі знищено 6 кв. м покрівлі та перекриття. Імовірна причина загорання – коротке замикання електромережі.

Надвечір трапилася ще одна пожежа у літній кухні – в селі Дубище Рожищенського району. Пожежу оперативно приборкали рятувальники ДПРЧ-3. За попередніми даними, лихо трапилося через несправність пічного опалення.

Управління ДСНС України у Волинській області закликає громадян бути максимально пильними при використанні відкритого вогню та дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті. У випадку пожежі викликайте пожежно-рятувальні підрозділи за номером «101».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus