USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку на маршрут № 22 шукатимуть перевізника

2 Вересня 2016 15:12
Конкурс на перевезення пасажирів оголосять у Луцьку. Зокрема, перевізника шукатимуть для маршруту № 22 "Карбишева – село Милуші".

Термін дії договору із попереднім перевізником закінчився. Про це йдеться в рішенні виконкому Луцької міської ради, - пише Конкурент.

Якщо члени виконкому підтримають проект рішення, то одразу буде оголошено конкурс на перевезення пасажирів за автобусним маршрутом загального користування № 22.

Серед умов конкурсу є те, що участь можуть брати міські автобуси категорії М 3, класу I з екологічними показниками не нижче Євро-2.

Своєю чергою, перевізник не пізніше ніж за два дні до дати проведення конкурсу забезпечує наявність працездатного GPS-обладнання на транспортних засобах. На маршруті повинен працювати як мінвмум один транспортний засіб, який, до речі, має бути пристосований для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
голубович Показати IP 2 Вересня 2016 18:19
Перевізник вже визначений ще до оголошення конкурсу я переконався на власній шкурі Навіть нема смислу з ним тягатись
Оксана Показати IP 3 Вересня 2016 14:44
Поміняйте ще перевізника на маршрут 26а ! Або водіів хоча б , а то з ними проблеми! Людей за людей не мають! Для них графік не писаний, у них він свій. І безпека за кермом ім теж до одного місця, на жаль.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus