USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Луцьку затвердили перевізника на маршруті №24 й оголосили ще кілька конкурсів

14 Вересня 2022 12:56
Оголосили конкурси на перевезення пасажирів у Луцькій міській територіальній громаді на автобусних маршрутах загального користування та кількох приміських маршрутах.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету 14 вересня.

Зокрема, члени виконавчого комітету затвердили результати конкурсу на перевезення пасажирів у Луцькій міській територіальній громаді. На маршруті № 24 визначено перевізника-переможця, ним стало ТОВ “Бест Ленад Груп”. Термін дії договору на перевезення пасажирів – п’ять років.

Підтримали рішення щодо проведення конкурсу на перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування № 50 “Луцьк – Брище”, № 54 “Луцьк – Рокині”, № 55 “Луцьк – Охотин”.

Участь у конкурсі можуть брати автобуси категорії М3 класу І, ІІ, ІІІ, категорії М2 класу А, В з екологічними показниками не нижче Євро-2.

А також ухвалене рішення щодо проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування № 1 “Надрічна – Завод “Мотор”, № 127 “Луцьк – Озденіж”.

Участь у конкурсі можуть брати: міські автобуси категорії М3 класу I з екологічними показниками не нижче Євро-5 на маршруті № 1. Автобуси категорії М3 класу І, ІІ, ІІІ, категорії М2 класу А, В з екологічними показниками не нижче Євро-2 на маршруті № 56. Термін дії договорів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом становитиме п’ять років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus