USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку на Московській – четверта ДТП за 2 тижні

25 Червня 2015 16:22
Четверта за 2 тижні аварія на вулиці Московській у Луцьку сталася сьогодні, 25 червня.

Як повідомили Інформаційному агентству Волинські Новини у прес-службі ДАІ області, близько 12 години на перехресті вулиць Козакова та Московської зіткнулися 2 автомобілі. Водій автомобіля марки «Audi» рухалася вулицею Козакова (другорядна дорога) й не надала перевагу в русі автомобілю «Renault», який їхав вулицею Московською (головна дорога).

В результаті відбулося зіткнення, обидва автомобілі зазнали механічних пошкоджень.

Обидва водії були тверезі. На щастя, ніхто з людей не постраждав. На водія Audi» склали адмінпротокол.

Нагадаємо,на цьому самому перехресті вулиць Московської та Козакова 22 червня зіткнулися Skoda та Mitsubishi. ФОТО.

Окрім цього, 11 червня, близько 10 ранку там же зіткнулися дві іномарки. ФОТО. Також 15 червня сталася аварія в тому ж районі - на перехресті вулиць Московської та Мазепи. Кортстувачі соцмереж активно обговорюють проблемне перехрестя у соцмережах.

«Вчора крейдою по Козакова хтось написав STOP. Сьогодні крейда змилась і знову зіткнення», - пише сьогодні на форумі «Луцька дошка» користувач ipua.

Там же користувач VaLeRa пропонує перейменувати вулицю Московську, мовляв, «аура в неї погана». «Ну і знаків понаставити, розмітку відповідну нанести», - пише користувач.

До слова, місцеві жителі вже не раз просили мера міста покласти «лежачого поліцейського», щоб зменшити кількість ДТП. Як альтернативу, люди пропонують зробити Московську не головною, а другорядною дорогою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Хлоп Показати IP 25 Червня 2015 16:32
Перейменувати, нах..р!
Якби Показати IP 25 Червня 2015 16:48
В тих загниваючих німців, коли стається якесь ДТП, то засідає ціла комісія. Дивляться, що потрібно змінити, щоб подібне не повторилося. Можливо знаки не в полі зору водія. А в нас згідно правил на висоті від 0,4 метра до шести метрів от і крути головою, де той знак. Коли ж на дорогу дивитися?
45 до Якби Показати IP 25 Червня 2015 18:41
Во время ВОВ мы и не дали победить нас немчикам так-же с помощью наших непроходимых дорог! Так что наши дороги - наше достояние!
Анатолій Показати IP 25 Червня 2015 18:37
1. Головна дорога повинна бути Козакова, а не Московська. 2. Почистити перехрестя від дерев та кущів. 3. Видимість обмежена не тільки природними насадженнями, але й близько побудованим будинком. 4.Перейминувати вул. Московська. Щоб помітити перешкоду вимушені воїзджати на перехрестя.
Анонім до Анатолій Показати IP 25 Червня 2015 18:45
ВИЇЗДЖАТИ НА ВУЛИЦЮ МОСКОВСЬКУ І ГНАТИСЯ ВУЛИЦЕЮ КОЗАКОВА РІЗНІ РЕЧІ...
45 до Анатолій Показати IP 25 Червня 2015 18:48
Все верно. А так едет водитель, читает название улицы и в крови у него закипает такая злость. Он перестает себя контролировать, а другой наоборот представляет перед собой москаля и совершает ДТП. Короче, срочно необходимо: 1. сначала обскакать всю улицу в каждом направлении по 3 раза; 2. Затем переименовать ее в"Ипподромную". И только после этого наступит счастье!ВОТ!
Анатолій. Показати IP 25 Червня 2015 21:37
Я мешкаю по вул.Декабристів і доволі часто проїзджаю з Рівненської (головна) до Декабристів (головна) по вул.Козакова (другорядна) через перехрестя з Московською ... Сьогодні проїхав від пр.Відродження по Московській до вул. Мазепи і ще раз переконався, що головна дорога повинна бути по вул.Козакова.А на рахунок перейменування - зовсім інша тема.
Ольга до Анатолій. Показати IP 26 Червня 2015 00:21
Так, я теж абсолютно згідна. І також мешкаю поруч. Не логічно там робити головною Московську. І кущі обрізати також обов'язково.
Дідо Показати IP 26 Червня 2015 10:10
Дтп трапляються тому що ідіоти придурки дегенерати зробили головною пряму по Московській.
Сергій Сівак Показати IP 26 Червня 2015 11:49
24 червня на сесії міської ради піднімалось це питання, оскільки в невеликому часовому проміжку на цьому перехресті сталось кілька ДТП, на щастя без людських втрат.(мова йде за випадки 11 і 22 червня) Їх причиною в першу чергу є неуважність , безпечність водіїв та нехтування елементарними вимогами правил дорожнього руху. Пропонувалось додатково встановити пристрій примусового зниження швидкості дорожнього руху, що між людьми ласкаво іменується "лежачий полісмен" і попереджувальний знак "пагорб". До речі, промерська група " Рідне місто " за цю пропозицію не голосувала, хоча вирішення проблеми цього перехрестя назріло давно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus