USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку на одній сцені виступали діти з інвалідністю та зірки шоу-бізнесу. Фото

21 Березня 2024 21:03
Благодійний фестиваль «Зірки і діти» за участю відомих українських співаків та гуртів, а також дітей та молоді з інвалідністю, відбувся в обласному центрі Волині. У Всесвітній день людини з синдромом Дауна діти отримали шанс вийти на велику сцену драматичного театру в дуеті з зірками та заспівати улюблені пісні.

Організував фестиваль міжнародний благодійний фонд «Маленькі перемоги», генеральним партнером стала громадська організація «Батьків дітей з синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку». До підтримки проведення фестивалю долучився і Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

Відразу в холі Волинського обласного музично-драматичного театру гості фестивалю мали можливість взяти участь в акції «Багато кольорових шкарпеток» і придбати кольорові шкарпетки, які є символом толерантності та інклюзивності.
Як зауважила голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода, діти з інвалідністю – це категорія, яка потребує особливої уваги у будь-який час, а через повномасштабне вторгнення у багатьох з них погіршився стан через психічне напруження та нерозуміння ситуації.

«Сьогодні цих діток потрібно підтримувати з особливою увагою та трепетом. Саме тому Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» дбає і співпрацює з громадськими організаціями та установами, які допомагають діткам та молоді з інвалідністю. Не виключенням став і цей благодійний захід, який організований для дітей з інвалідністю та за їх участі. Дуже важливо заряджати їх позитивними емоціями, заспокоювати і показувати, що вони перебувають під захистом, адже вони потрібні та цінні у нашому суспільстві», – наголосила Катерина Шкльода.
Голова правління громадської організації «Батьків дітей з синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку» Олена Мельник привітала учасників та гостей фестивалю «Зірки і діти», подякувавши за підтримку сонячних діток.

«Ми раді вас вітати на нашому благодійному фестивалі «Зірки і діти». Сьогодні Всесвітній день людини з синдромом Дауна. Нам приємно, що у цей день ви прийшли підтримати сонячних діток. Ми вдячні усім партнерам та артистам, які до нас приїхали, цим вони показують гарне ставлення до діток з інвалідністю. Дякуємо благодійному фонду «Маленькі перемоги», зокрема його керівнику Галині Бондарук, яка і започаткувала такий чудовий фестиваль у Львові. Відкрию вам секрет. Сподіваюся, що 21 березня у Луцьку ми завжди вітатимемо чудових артистів з нашими чудовими дітками. Цю інформацію нам мають ще підтвердити», – повідомила Галина Мельник та побажала гостям гарно провести час.
На початку дійства усі учасники разом з гостями фестивалю заспівали Гімн України та вшанували загиблих українських захисників.
А далі разом з дітками на сцену виходили SVOYA MUSIC, Дядя Жора, репер BURLA, RYANA, Тьома Паучек, Сергій Скулинець, Сергій Лазановський, Аліна Жук, гурт 7TEEN’S та заслужена артистка України Алла Опейда.
Гості фестивалю підтримували новоспечених артистів та зірок гучними вигуками та оплесками. До слова, учасник гурту Kalush Orchestra КИЛИММЕН привіз до Луцька кришталевий кубок переможця Євробачення, з яким кожен охочий міг сфотографуватися.
Організатори дійства переконані, що спогади про виступ із зірками залишиться у них на все життя та дадуть їм мотивацію до нових звершень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus