USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку на один із маршрутів виїхало 8 нових автобусів

8 Березня 2023 14:52
Відтепер у Луцьку за маршрутом № 31 (с. Боголюби (філія обллікарні) – ТЦ «Слон») курсуватиме 8 нових автобусів марки ISUZU ATAMAN.

По це повідомили у міськраді.

Нові автобуси низькопідлогові, екологічного класу EURO-5 та пристосовані для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Зі слів начальника відділу транспорту Луцької міської ради Віктора Главічки, конкурс за цим напрямком виграла компанія «Транссіті», яка вже працює у Києві, Чернігові, Білій Церкві і у Луцьку. А з грудня минулого року автобуси цього перевізника обслуговують в нашому обласному центрі ще й маршрут № 1.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин Показати IP 8 Березня 2023 15:28
Чудова новина. Але нажаль ці маршрутки дуже велика небезпека на дорозі - їх би хто їздити навчив... Постійні порушення ПДР, створення небезпечних ситуацій. Та навіть описувати нема потреби що саме порушують - практично все, за винятком деяких пунктів ПДР бо в нас немає трамваїв і не гірська місцевість. Дуже прикро що зараз за безпеку пасажирів ніхто не відповідає.
Анонім до Лучанин Показати IP 8 Березня 2023 16:19
чому в Луцьку маршрутки та тролейбуси не під'їзджають по черзі до зупинки, а мусять перестроюватися - досі лишається загадкою. чи це результат роботи фахівців на зразок тих, що контролювали виконання "ідеального" монтажу сонячного годиннику в центрі, який, на жаль, ніколи сонце не освітлює.
Олег Показати IP 8 Березня 2023 16:35
То не маршрутки, а якась херня на колесах! Вісім крісел, з яких 7 повернуті чи в бік чи в зад! А 31-ий маршрут завжди забитий!
Петро до Олег Показати IP 8 Березня 2023 23:20
Свинарчуки щось добре робили?
Анонім Показати IP 9 Березня 2023 08:09
Ці корита не мають називатися автобусами! Для 31 маршруту це взагалі ще гірше за те, що було раніше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus