USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку на переході збили дівчину

10 Листопада 2016 23:23
Дорожньо-транспортна пригода трапилася поблизу історичного корпусу СНУ імені Лесі Українки вчора, 9 листопада, близько 17:15.

Автотмобіль Geely на пішохідному переході збив дівчину.

Як повідомили очевидці, водій їхав на високій швидкості і не встиг загальмувати на слизькій від дощу і снігу дорозі, а дівчина, зі слів водія, переходила дорогу хоч і по "зебрі", але в навушниках.

"Швидка приїхала приблизно через 5 хвилин. Дівчина спочатку лежала нерухомо, згодом відкрила очі, проте нічого не могла сказати, була в шоковому стані. До слова, я чекала поліцію 25 хвилин - не було", - повідомила свідок ДТП.

Фото надали очевидці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
Маша Показати IP 10 Листопада 2016 23:40
Люди схаменіться!!! Що ж це таке робиться!!!! Повідкривайте очі!!!
Лучанин Показати IP 10 Листопада 2016 23:45
От не звертають люди увагу на погодні умови :(( Хоч і зебра але машин треба пропустити .. Пс. Пішохід
Зебра Показати IP 11 Листопада 2016 01:03
В людини є очі, шоб оцінювати дорожню обстановку і шия, шоб вертіти вліво-вправо чердаком з навушниками. Не зебрі - ще не значить правий. Тут винні обоє.
Прохожий до Зебра Показати IP 11 Листопада 2016 09:22
На зебрі - значить правий! Вчіть правила!!! Проте нікому від цього легше не стало... Лише із нашими водіями які завжди кудись спішать потрапити під колеса можна скрізь!!! П.С. Водій
водійка до Прохожий Показати IP 11 Листопада 2016 11:55
щоб обсуждати - треба бути свідком, як то все було - а не видумувати. навушники могли як помішати почути звук наближеня авто і взагалі заглибити в те що слухаєш, так і ні. Можливо причина в перевищеній швидк. і поганій видимості. Та я була свідком випадку з пішоходом , коли той ішов по тротуару, швидко дійшовши до зебри не дивлячись ні на що швико йде через дорогу. Авто їхали на дуже швидко всигили зупинитись і ніхто нікого не штовхнув нікого. всі були в шоці - ніби то хтось його мислі читає- побіжить він прямо чи поверне Пішоходи ,як і водії ,всякі бувають. Всім взаємоповаги і уваги. !!!
Мирон до Прохожий Показати IP 11 Листопада 2016 16:49
То Ви вчіть правила. Вони не однозначні. Ще зі школи всім відомо, що підійшовши до краю дороги треба обернутися на ліво і переконатися чи не наближається транспорт. І лише якщо транспорту немоє можна виходити на "зебру". Дойшовши до середини треба зробити те саме але погляд слід спрямувати на право. От і правила.
Лучанка Показати IP 11 Листопада 2016 03:45
На наступному переході ( по Перемоги, поворот на Грибоєдова ) вдень летіло ауді білого кольору. Хоч і червоний горить, і на зустрічній автомобілі всі давно стоять - його все одно (((
Вона Показати IP 11 Листопада 2016 04:16
переходила дорогу хоч і по "зебрі", але в навушниках. Ну а коли переходитиме глуха людина , то що можна її вбивати? Коли б поліція зайнялася транспортом на вулицях міста, тоді таких погромів на дорогах Волині напевно не було б.
глухий до Вона Показати IP 11 Листопада 2016 11:48
я все бачу
Водій Показати IP 11 Листопада 2016 07:24
Розумників багато тут.Став пішохід однією ногою на "зебру"водій має зупинити авто.А до того зменшити швидкість,бо там перехід.Як не БМВ,так ідіот за кермом.Позбавити прав і на пару років на нари.Дитині швидкого одужання.
Поліс Показати IP 11 Листопада 2016 07:28
Поліція взагалі не бореться на випередження з порушниками швидкістного режиму.
123 Показати IP 11 Листопада 2016 07:45
Водії, я так зрозуміла, що ви ніколи не винуваті. Так, ми пішоходи не завжди виконуємо свої правила. Але... Якого милого ви гасаєте по місту як Шумахери, постійно на переходах на пішоходів вилітають машини, котрі не хочуть бачити, що машини поряд пропускають людину? Дами за кермом -це окрема тема. Ці перед жінкою на переході не зупиняться ніколи! Корона, мабуть, спаде з голови. Таке враження, що за кермом ав о суцільні інваліди: сліпі, глухі, заторможені внаслідок важкої хвороби. А такому випадку. чипляйте знак на авто: за кермом інвалід.
Вчитель Показати IP 11 Листопада 2016 08:25
4.10. Перед виходом на проїзну частину з-за транспортних засобів, що стоять, та будь-яких об'єктів, що обмежують оглядовість, пішоходи повинні впевнитись у відсутності транспортних засобів, що наближаються. 4.14. Пішоходам забороняється: а) виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху;
Вчителька до Вчитель Показати IP 11 Листопада 2016 09:20
ага, не йди на дорогу поки бачиш на ній автомобілі, бо то небезпека )))) читай 18.1. Водій транспортного засобу, що наближається до нерегульованого пішохідного переходу, на якому перебувають пішоходи, повинен зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися, щоб дати дорогу пішоходам, для яких може бути створена перешкода чи небезпека.
ліля до Вчитель Показати IP 11 Листопада 2016 11:58
повністю з вами згідна. Якби то всі ці правила знали і виконували, або хоч "чули одним вухом".
777 Показати IP 11 Листопада 2016 09:17
Нема чого лазити по дорогах, а перш ніж стати одною ногою на зебру, треба переконатись що ваш рух безпечний і машина яка їде зможе загальмувати! Згадаєм правило як переходити дорогу, подивились в ліву сторону, потім в праву, тоді переходим, а не валим як танк бо я на переході... люди це ваша безпека і ваше життя, навіть якщо якийсь придурок і летить то краще пропустіть його, а не кидаєтесь під машину бо він повинен зупинитись!...
морячок до 777 Показати IP 11 Листопада 2016 11:46
кращий коментар......)
Володимир Показати IP 11 Листопада 2016 09:35
4.10. Перед виходом на проїзну частину з-за транспортних засобів, що стоять, та будь-яких об'єктів, що обмежують оглядовість, пішоходи повинні впевнитись у відсутності транспортних засобів, що наближаються. РS. Це я до того ,що деякі персони рухаючись навіть на (зебрі) почувають себе ніби перед ними стіна(((((...
321 до 123 Показати IP 11 Листопада 2016 09:39
Винуваті усі, але автомобіль це метал і зупинитися миттєво не може, а ПОВЕДІНКА пішоходів, особливо, молоді ЗАШКАЛЮЄ - вони ніколи не зупиняються перед переходом, а валять, як слони, та ще й по переходу повзуть, вони ніколи не зупиняються щоб почекати ще когось, а йдуть один за другим з телефоном або в навушниках...Одним словом міська влада на пішоходах могла б озолотитись, на тому ж більше шукають винних серед водіїв!
До водіїв Показати IP 11 Листопада 2016 16:40
Да ви рідко коли самі зупиняєтеся!!!!! Можна часами стояти і чекати..а як і зупинеться один...то за нього вилетить іньший...і вам насрать на дітей на жінок на всіх!
Постраждала Показати IP 11 Листопада 2016 16:55
От ви пишете, що треба було по сторонах дивитися і що пішоходи валять як танк, але ви ж не знаєте як все було насправді. Я завжди дуже обережно переходжу дорого. Цього разу як і завжди, підійшовши до переходу, я зупинилися. З одного боку машини стояли, бо пропускали попередніх пішоходів, а з іншого боку їх не було. От я і пішла. Автомобіль виїжджав з кільця, тому його не було видно. І збили мене вже наприкінці зебри. До того ж, водій не їхав, як сказано в статті, "на високій швидкості", бо якби було так, то кості цілими б не залишилися. Тому перш ніж когось звинувачувати, що "валить як танк і нікуди не дивиться", переконайтеся, що саме так було. До речі, я дуже "вдячна" тим, хто замість того щоб допомогти, дістав телефони і почав фотографувати або ж взагалі пройшов мимо, з лицем "я тут ні до чого, хай самі розбираються".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus