USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Луцьку на Перемоги п’яний водій на Audi влетів у BMW, постраждала пасажирка: як покарали винуватця ДТП

7 Травня 2023 19:42
В обласному центрі Волині судили водія, який п’яним в’їхав в інше авто на проспекті Перемоги, внаслідок чого постраждала пасажирка.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 6 листопада. П’яний водій Audi A6 Віктор М., не дотримавшись безпечної дистанції, врізався в BMW 320, який зупинився на перехресті з вулицею Грибоєдова на червоний сигнал світлофора. Вміст алкоголю в крові керманича Audi становив 2,3 проміле.

Відзначимо, що внаслідок зіткнення постраждала пасажирка Audi, отримавши тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості. Однак між нею та винуватцем аварії було укладено угоду про примирення.

Врахувавши всі обставини справи, суд призначив Віктору М. покарання у вигляді штрафу в 51 тис. грн. Також він три роки не матиме права сідати за кермо.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Щось Показати IP 7 Травня 2023 20:16
Не так в Луцку зазвичай BMW в шось влітає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus