USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку на плановий ремонт зупиняється котельня, мешканці будинків залишаться без гарячої води

24 Травня 2021 14:08
Із віторка, 25 травня, котельня на вул. Боженка, 32 у Луцьку зупиняється згідно з графіком.

Про це повідомляє ДКП «Луцьктепло».

Припинення подачі гарячої води від котелень та центральних теплових пунктів ДКП «Луцьктепло» відбувається в зв’язку з профілактичним ремонтом теплових мереж в міжопалювальний період 2021 року.

Згідно з графіком, мешканці будинків, що отримують послугу від цієї котельні, тимчасово її не отримуватимуть. Планова дата завершення профілактичних ремонтних робіт – 14 червня.

Нагадаємо, в Луцьку з ранку 20 травня ДКП «Луцьктепло» припинило надання послуги з постачання гарячої води від газових котелень. Це відбулося в зв'язку з тим, що уряд більше не регулюватиме ціни на газ для теплокомуненерго та не зобов’язуватиме НАК «Нафтогаз України» продавати блакитне паливо для них за фіксованою ціною. Луцький міський голова Ігор Поліщук зазначив, що через такі дії уряду під загрозою й початок нового опалювального сезону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 24 Травня 2021 14:29
У вас під загрозою опалювальний період, то чому я маю платити влітку гроші на опалення, якщо можливо його не буде, так як нема зараз гарячої води

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus