USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку на різдвяному турнірі змагаються понад 200 дзюдоїстів. Фото

23 Грудня 2023 18:54
У луцькому спорткомплексі «Динамо» стартував різдвяний турнір КЗ «ВОДЮСШ із видів боротьби» з дзюдо. До участі долучилися майже 240 спортсменів 2013-2016 років народження.

Змагання за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» зібрали хлопців та дівчат із 12 населених пунктів Волині й Рівненщини. Учасники визначали найкращих у кількох категоріях. Окремо на татамі боролися хлопці та дівчата.

Читати ще: З нагоди Всесвітнього дня дзюдо в Луцьку змагаються майже 250 спортсменів. Фото

Директор КЗ «ВОДЮСШ із видів боротьби» Віталій Терешкевич відзначив активний розвиток дзюдо в Луцьку та подякував благодійникам за підтримку в проведенні змагань.
«Сьогодні зібрали представників великої кількості спортивних шкіл Волинської та Рівненської областей, а це більш як 20 команд. Вони мають змогу відволіктися від важких подій у державі та поборотися за нагороди. Загалом цей рік був дуже продуктивним, адже наш комунальний заклад брав участь у понад 35 змаганнях з дзюдо. Вірю в нашу перемогу і сподіваюся, що наступного року буде не менше», – зазначив Віталій Терешкевич.
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода привітала юних спортсменів зі святами та висловила вдячність військовим за можливість проводити змагання.

«Приємно бачити велику кількість учасників на різдвяному турнірі з дзюдо. Незважаючи на все, діти продовжуть тренуватися. Дякуємо Збройним силам, що в наших дітей триває активне життя. Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» радо долучається до підтримки різних змагань, особливо передріздвяних. Хочемо, щоб діти продовжували здобувати спортивні перемоги і прославляли країну», – наголосила Катерина Шкльода.
Читати ще: У Луцьку змагаються 250 юних дзюдоїстів. Фото

Завітала на турнір і 14-річна чемпіонка світу зі змішаних єдиноборств ММА Поліна Ковирнова. Дівчина займається кількома видами боротьби, зокрема і дзюдо. Сьогодні вона виконувала роль наставниці для молодших партнерів. Як зазначила, попри війну, продовжує тренуватися, щоб здобувати перемоги для країни на міжнародній арені.
Наприкінці змагань переможці та призери отримають нагороди від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», а також солодкі подарунки.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus