USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку на Шухевича водій намагався підкупити поліцейських

31 Березня 2021 18:02
У Луцьку водій Renault Megan за порушення правил дорожнього руху пропонував патрульним хабара.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині.

Сьогодні, близько 13 години, на перехресті вулиці Грибоєдова та проспекту Перемоги патрульні виявили порушення ПДР. Керманич автомобіля Renault Megan проїхав перехрестя на заборонний червоний сигнал світлофора.

Поліцейські зупинили автомобіль на вулиці Генерала Шухевича та встановили, що чоловіка, який перебував за кермом, тимчасово обмежений у праві керування транспортним засобом Державною виконавчою службою міста Луцька. Окрім цього, у водія був відсутній поліс обов’язкового страхування транспортного засобу.

Під час складання адміністративних матеріалів, 40-річний чоловік, з метою уникнення адміністративної відповідальності, пропонував поліцейським неправомірну вигоду. Його неодноразово попереджали про кримінальну відповідальність, однак він продовжував пропонувати грошові кошти та поклав їх у службовий автомобіль.

Патрульні одразу викликали слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції та склали всі необхідні адміністративні матеріали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus