USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку на творчому вечорі відзначили активну молодь. Фоторепортаж

13 Серпня 2023 12:11
У Центральному парку культури і відпочинку Луцька урочисто відзначили День молоді. Упродовж вечора нагороди та подяки отримували найактивніші представники громадськості. По тому для присутніх влаштували акустичні вечорниці «На молодіжному», де провідна молодь міста ділилася власними здобутками за нелегкий рік.

Організували захід Луцький міський молодіжний центр, департамент молоді та спорту Луцької міської ради та Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

Розпочали урочистий вечір врученням подяк від Луцької міської ради талановитим представникам молоді, активістам, громадським та волонтерським організаціям, освітнім закладам. Подяками нагороджували за активну громадську позицію, організацію різноманітних івентів та волонтерську діяльність упродовж року.
Після офіційної частини талановита молодь влаштувала акустичний вечір. Місцеві творчі колективи дивували живим виконанням авторських пісень та каверів. Супроводжували піснеспіви грою на музичних інструментах.
В іншій локації присутніх частували смачною їжею на грилі. Під час посиденьок біля багаття активісти розповідали про плани на майбутнє, втілені в життя ідеї, обмінювалися досвідом та здобутками. Крім того, були локації з інтелектуальними іграми. Загалом захід зібрав близько сотні учасників.
«Молодь потребує уваги, особливо під час війни. Запланували захід під різну аудиторію: діти, школярі та студенти, більш старші. Для них зробили окремі локації. Це акустичний вечір, де молоді люди демонструють свої таланти, співають, декламують вірші. Є місце для настільних ігор. Також зробили місце для барбекю біля вогнища – там молодь спілкується та обмінюється думками», – розповів керівник міського молодіжного центру Юрій Семчук.
Юрій Семчук також висловив подяку Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» за допомогу в організації різноманітних проєктів. За його словами, Фонд надав молодіжній організації суттєву підтримку, особливо на початку війни, коли та втратила частину фінансування. Також він подякував Луцькій міській раді, яка допомагає з облаштуванням приміщення та купівлею потрібних речей.
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода відзначила, що Фонд втілив багато цікавих проєктів спільно з департаментом молоді та спорту Луцькради та міським молодіжним центром.

«Фонд одним із пріоритетних завдань вважає підтримку обдарованої молоді. Нам приємно бачити, що в місті розвиваються молодіжні простори. У нас чимало талановитої молоді. Підтримка, яка надається їй упродовж багатьох років, зараз дає результати – маємо представників на різноманітних світових конкурсах. Вболіваємо за те, щоб наша молодь надалі розвивалася», – відзначила Катерина Шкльода.
Як наголосила заступниця Луцького міського голови Ірина Чебелюк, на базі молодіжного центру реалізували чимало заходів, зокрема військові вишколи. З її слів, національно-патріотичне виховання зараз важливе для громади, тому міськрада продовжить підтримку молодіжного середовища.

«Один із пріоритетів – адаптація підростаючого покоління до тих умов, в яких ми зараз перебуваємо», – закцентувала Ірина Чебелюк.
Відзначимо, що молодь спільно із міською владою, Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» та освітніми закладами останнім часом реалізувала чимало цікавих проєктів, спрямованих на покращення життя містян та допомогу військовим. Це концерти, благодійні збори коштів, патріотичні акції, ярмарки, спортивні заходи тощо. Учасники вечора відзначають: такі душевні посиденькі додають позитивних емоції та мотивують працювати надалі.


Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Батько Показати IP 14 Серпня 2023 02:22
Чому я постійно бачу одних і тих самих людей які вручають один одному якісь грамоти, і так по колу через дві новини.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus