USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку «накрили» наркопритон. Фото

26 Листопада 2017 22:30
Луцькі патрульні виявили «сховок» наркотичних речовин та інших підозрілих речей.

У ніч на 26 листопада патрульні прибули на виклик на вулицю Озерецьку. Тут, за словами заявниці, чоловік, якому вона здає помешкання, влаштував безлад і не відчиняв їй двері, повідомляє прес-служба луцьких патрульних.

На місці події інспектори побачили справжній "наркопритон". Тут були і присторої для куріння наркотичних речовин, і залишки речовин, схожих на канабіс, і номерні знаки до автомобілів, і каміння, схоже на бурштин, а також балаклави та радіостанції, - навколо справді панував безлад.

«Було помітно, що в цьому помешканні, можливо, варили наркотичні речовини, адже виявили підозрілі посудини, навіть з написами», - розповів інспектор патрульної поліції Луцька Тарас.

Усередині перебували 34-річний чоловік, який знімає помешкання, та його 18-річна дівчина (обоє з інших областей). У громадянина також виявили 2 пакетики з білою порошкоподібною речовиною, схожою на наркотичну, сам він мав ознаки сп’яніння.

Даних осіб затримали та викликали слідчо-оперативну групу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 28 Листопада 2017 09:44
та не знайшли там наркотиків...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus