USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку всіх охочих навчають основ цивільного захисту

14 Лютого 2022 15:16
14 лютого в Луцьку на Театральному майдані стартували практичні навчально-показові заняття щодо навчання населення основ цивільного захисту, дій в умовах надзвичайних ситуацій та порядку надання домедичної допомоги.

Їх організували Луцька міська рада спільно з ГУ ДСНС у Волинській області, повідомляють на сторінці рятувальників у Фейсбуці.

Встановлено спеціальний намет, де рятувальники та фахівці Навчально-методичного центру цивільного захисту навчають громадян практичних навичок з надання допомоги людині, роздають методичні матеріали з правил безпеки та порядку дій в кризових ситуаціях, у тому числі укриття від їх небезпечних факторів.

До заходів долучаться також працівники Луцької та Волинської обласної організації Червоного Хреста.

Заходи триватимуть і найближчими днями в різних куточках міста. Зокрема 15 лютого – на Театральному майдані, 16 лютого – на бульварі Дружби народів, 2, 16-17 лютого – на майдані перед Палацом урочистих подій на проспекті Соборності.
Окрім того, для всіх охочих жителів Луцької міської територіальної громади відбудуться навчання з надання домедичної допомоги потерпілим від надзвичайних ситуацій, які проведуть фахівці Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

16 лютого такі навчання відбудуться в приміщенні Палацу культури міста Луцька (початок – о 18:00), 18 лютого – в Палаці учнівської молоді (початок – о 15:00).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Hello Показати IP 14 Лютого 2022 18:59
Основи цивільного оборони має знати кожен! Таке навчання треба проводити регулярно(в 90-х у школах хоч теорію вимагали знати), а в впродовж війни частіше. Навчання проводять в робочі дні!!! Яка цільова аудиторія має прийти на навчання? Студенти, пенсіонери, підприємці, содержанткі? Проведіть те навчання у вихідні дні, щоб міг навчитися той, хто взагалі нічого не вміє в почати з жорсткої практики, а не з теорії. У мене така точка зору, щодо ефективності заходу та турботи про населення.
Василь Показати IP 14 Лютого 2022 19:30
Де купити автомат і патрони?
Kika до Василь Показати IP 15 Лютого 2022 16:15
Володя прийде тодi i дасть!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus