USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Луцьку наведуть порядок з безхатченками під мостом на Перемоги та на Львівській

23 Грудня 2020 11:32
Луцький міський голова Ігор Поліщук закликав поліцію розібратися з проблемою безхатченків під мостом на проспекті Перемоги та на перехресті вулиць Львівської та Даньшина.

Про це йшлося 23 грудня під час пленарного засідання 2-ї позачергової сесії міської ради

Так, Ігор Поліщук звернувся до т.в.о. начальника Луцького відділу поліції ГУ НП у Волинській області Сергій Рудницького, аби навести лад в проблемних місцях.

«У Луцьку є два проблемні місця, де збираються безхатченки, – міст на Перемоги та перехрестя вулиць Львівської та Даньшина. Під мостом на Перемоги постійно збираються безхатченки, там навіть зарізали людину. Останні два місяці біля мосту постійно чергував працівник муніципальної варти. Очевидно, що вони збираються у цьому місці, оскільки неподалік є точка продажу сурогату, тому потрібно виявити цю точку в прилеглих будинках. Люди просто бояться там ходити. Те саме стосується і перехрестя вулиць Львівської та Даньшина», – зазначив Ігор Поліщук.

Він закликав працівників поліції вирішити це питання, пообіцявши сприяння та допомогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Правдоруб Показати IP 23 Грудня 2020 12:04
Розібратись-це як??? Розбиратись потрібно так як це роблять у цивілізованих країнах, виділити кошти для того щоб забезпечити людей притулком та розробити программу по наданні даним людям психологічної допомоги та забезпечити роботою для того щоб повернути їх у суспільство. Є багато відомих письменників наприклад Чарльз Буковськи, художників та інших митців які знаходились на такому дні і стали відомими після того як знову повернулись...
Джек до Правдоруб Показати IP 24 Грудня 2020 13:27
Хай валять на роботу і заробляють. То нічо не роблять і ше дати їм хавку і кришу шоб далі нічо не робили?
Лучанин до Джек Показати IP 26 Грудня 2020 19:09
їх ніхто й не візьме на роботу
Олександр Показати IP 23 Грудня 2020 12:09
А ЧОМУВОНИ СТАЛИ БЕЗХАТЧИНКАМИ?.ПРИ ТАКІХ ПІДХОДАХ ЇХ МОЖЕ СТАТИ ЩЕ БІЛЬШЕ.
Vasik до Олександр Показати IP 23 Грудня 2020 13:24
якщо і далі будеш таким малограмотним, приєднаєшся до їх колективу
Василь Показати IP 23 Грудня 2020 20:55
Типовий тоталітаризм. Знайти їм роботу? Дім? Ні. Розігнати. Типу потім вони не будуть збиратись в іншому місці ? Можливо треба зробити міську соціальну програму. Залучити їх до роботи наприклад прибирати вулицю але за зп. І з можливістю жити в якійсь отоплюваній кімнаті
Шахтар Показати IP 24 Грудня 2020 19:47
В шахту всіх. Хай щось роблять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus