USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку наживаються на дітях-інвалідах?

3 Листопада 2014 16:35
Працівники центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів й батьки дітей з особливими потребами скаржаться на директора закладу, буцімто є зловживання адмінресурсом, а одну дитину взагалі хотіли відрахувати з центру.

Про це йшлося під час особистого прийому громадян у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика сьогодні, 3-го листопада.

«Ми вже бігаємо по всіх кабінетах, навіть у Кабмін зверталися щодо проблеми в нашому центрі, але нас поки не чують. Усе почалося з того, як незаконно призначили нового директора. Про те, що вона неправомірно на цій посаді – є документи. Адже були вже відповідні перевірки. З її приходом центр почав деградувати, почали порушувати права дітей-інвалідів.

Була ситуація, коли посеред року відраховують наших дітей з аутизмом. Директорка мотивували це тим, що дитина вже пройшла реабілітацію, а потім, що цей центр не для дітей аутистів. То ми зверталися в департамент соцполітики, ніби це вирішилося. Окрім того, виділяються гроші на бензин, а дітей возити не хочуть, кажуть, що немає палива й використовують авто у своїх цілях.

Ми звернулися в Міністерство соціальної політики, поки відповіді жодної. Тож, звернулися до Президента», - розповіла Інна Гачукова.
Йдеться про Волинський центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів Міністерства соціальної політики України.

З цього приводу Гунчик дав доручення своєму заступнику Світлані Мишковенць, аби вона організувала перевірку.

«Я працівник цього центру, музичний керівник. У нас Мишковець вже була. Тоді нас закрили в методичному кабінеті й сказали, що коли хтось пікне – будете на біржі. Тоді нам казали, щоб ми мобільні свої виключили. Навіть у відпустку директор не дала нормально піти – ставила «палки в колеса». Я в центрі працюю майже із самого початку, ну такого як зараз – ніколи ще не було. Директор школи мене виганяла з кабінету, погрожувала звільнити, казала, що на моє місце ще повно охочих», - розповідає лучанка Олена.

Цією справою буде займатися прокуратура – запевнив Гунчик.

«Мені важливо мати свіжу достовірну інформацію. Маючи її, я зможу звернутися в прокуратуру, мені покладуть на стіл документи. Якщо наші не зреагують, то є Генеральна прокуратура. Якщо ці не влаштують, то звернемося в суд чи Міністерство юстиції», - наголосив голова волинської облдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 53
Лучанка Показати IP 3 Листопада 2014 16:45
Ось,що твориться у нас у всіх структурах бюджетних організацій.там працюють тільки свої і своїх беруть.Будь кого.Ніяка освіта не выдповідає посаді,просто сидять ні фіга не роблячи ,тільки одржують гроші. Та здають один одного.Вони ніби приватизовують установу чи організацію, стають власниками і творять,що хочуть.Не діють для таких директорів,начальників ніякі закони,тільки дикі. Їх потрібно просто ,напевно,добрЯче злякати, або відбити,щоб боялися
Лучанка Показати IP 3 Листопада 2014 17:05
Якщо Мишковець там уже була з перевіркою, то директор з нею ділиться. І толку з таких перевірок не буде. Зроблять тих. хто добивається правди, "дурнями". От і вся "ПРОЗОРІСТЬ" ВЛАДИ
Віктор Показати IP 3 Листопада 2014 17:12
це дуже прикро що таке робиться в наших установах. Бачемо що змін ніяких а погіршення то так -ціни на все виросли в великі рази
віктор Показати IP 3 Листопада 2014 17:50
ми самі вибрали до верховної ради. за курячу ніжку і банку олії.людей що грабують країну і підтримують війну а потім кричимо що всюди бардак і казнокрадство...самі винуваті бо продажні
Анна Показати IP 3 Листопада 2014 18:49
Дуже шкода що голова адміністраціі хоче відправити на перевірку людину, яка там була Це жах коли центром керує людина, яка не має хоча б елементарного співчуття до дітей Я впевнена, що все залишиться на місці, бо там вже все куплено, посада ця домовлена і куплена
ІННА Показати IP 3 Листопада 2014 19:00
Це дійсно так,нажаль(((((((((((((БУГАЙ МІНІСТЕРСТВО СОЦ ПОЛІТИКИ ДАВНО ГОТУВАЛИ ДО ЦІЄЇ ПОСАДИ З УМОВОЮ ВІДМИВАННЯ ГРОШЕЙ.ТАК І СТАЛОСЯ-ТІЛЬКИ ВОНА ОЧОЛИЛА ЦЕНТР ПОЧАЛИ НАДХОДИТИ АПАРАТИ ЗА 2МЛН., ЯКІ НІКОМУ НЕ ПОТРІБНІ,А НАВПАКИ, МОЖУТЬ НАШКОДИТИ НАШИМ ДІТКАМ.
Юлія до ІННА Показати IP 3 Листопада 2014 19:44
Так і ще прикриваються заявами від батьків які ніби хвалять цю директорку... Мені цікаво де ті батьки якщо тільки і чуєшь про незадоволення керівництвом центру...Замість того щоб замінити вікна у центрі вона закуповує нікому непотрібні апарати!
123 Показати IP 3 Листопада 2014 19:18
весь цей шум, бо гачукова хоче стати директором і сама купувати АПАРАТИ ЗА 2МЛН., ЯКІ НІКОМУ НЕ ПОТРІБНІ,А НАВПАКИ, МОЖУТЬ НАШКОДИТИ НАШИМ ДІТКАМ.
Юлия до 123 Показати IP 3 Листопада 2014 19:40
Гачукова має дитину-інваліда тому ії це болить так само як і решті батьків, до того ж ії є чим зайнятись найближчі 3 роки...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! до Юлия Показати IP 4 Листопада 2014 12:00
А це що ще за шавка 123 з'явилась? Добре мастите тій хв..ді й пройдисвітці???Мабуть, одна із шакалячого лігва Бугай!!?Й одна з тих, що попала у центр без досвіду й освіти, бо ті, які за неї пишуть брехливі позитивні відгуки, чомусь відразу опиняються у центрі на посадах,які щойно залишили працівники, які були утиснені з боку Бугай й не витримали хамського та нікчемного відношення до себе.. Єдине на що вона здібна у ролі керівника, це - догани, липові доповідні (на неугодних їй працівників центру) від батьків, особливо нічної групи!!!,до речі, на, яких тиснуть так само!!!, одна з яких - асистент реабілітолога нічної групи - Огороднійчук А.В.- ,,спеціяліст'' без відповідної освіти, протеже Мишковець С.Є.!!! Де вона, там і усі брудні плітки, та чвари-за це її й обрали у Жидичині депутатом, бо більш не було кого на маленькій сільській вуличці вибрати, бо ж на таку посаду потрібно особу, яка вміє рота відкривати, і не важливо буде брудом поливати, чи оббріхувати, аби гавкала!!!- Ось так в Україні, на жаль, обирають депутатів))))))))))))) А у центрі ця горе-депутат лише накручує батьків (а ті довірившись їй, починають підписувати папірці, в яких ,можливо, й толком самі не можуть розібратись)..., улесливо бреше їм, розводить ворожнечу між співробітниками, постійно бігає до Бугай та доповідає про свої брудні дії. Зате, в подяку отримала те, що вже й прилаштувала свою дочку в центр на посаду діловода-кадровика, в якої досвіду і знань законів...........повний нуль. На місце юриста влаштувала батька свого чи коханця, чи співмешканця ( в неї їх не встигаєш перерахувати!), бо ж сама в Законах не може розібратись, на це ж потрібно мізками працювати, а тут ...не той випадок, навчилась працювати іншим місцем!!!Проте Бугай вигідно тримати біля себе таких горе- спеціалістів,бо й сама така. Який керівник, такі й свіженабрані працівники!!! Ще можна багато прикладів навести, та часу свого шкода на цю, розвалюючу Центр, особу.......А центр, на жаль, .деградує !!! Так що шавки й підлабузники Бугай, притримайте свої язики, й не ображайте батьків дітей та працівників, які не злякались і все ж таки намагаються відстояти справедливість. А ваші язики вам ще знадобляться у ваших брудних справах з Бугай та її гнилим осередком)))))))))))))))))))))))))
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! до !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Показати IP 4 Листопада 2014 12:06
Юлія, це звернення до 123, вибачте,комп заглючив, й до вас попало...
МАМА ДИТИНИ- ІНВАЛІД до 123 Показати IP 3 Листопада 2014 19:49
А ЧОМУ ВИ ТАК ШИФРУЄТЕСЬ,123.ВМІЄТЕ ТЕ,ЩО ТІЛЬКИ ЗА СПИНАМИ ГОВОРИТИ,ВИ ТЕЖ ПРИЧЕТНІ ДО ВІДМИВАННЯ ГРОШЕЙ???????????????ТОМУ ЇЇ ПРИКРИВАЄТЕ-ПОЗОРИЩЕ(((((((((((((((((((((((А ІННІ ОЛЕГІВНІ ПОТРІБНО ДЯКУВАТИ ЗА ТЕ ЩО ВОНА СТІЛЬКИ РОБИТЬ ДЛЯ НАШИХ ДІТЕЙ І НІКОГО НЕ БОЇТЬСЯ.
Anna до 123 Показати IP 4 Листопада 2014 10:12
Гачукова "без 5 хв" мама вдруге, про яку директорську посаду ви говорите, смішно...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! до 123 Показати IP 4 Листопада 2014 15:12
Це вам так Бугай сказала? Вона всім пил в очі пускає, бо тримається за це місце, як утопаючий за соломинку))))))))))))))Хай вам краще Бугай розкаже як із Забокрицьким, Мельником, перевіряючим з Рахункової палати, перевіряючим Пилипенко з Міністерства по Луцьких, Ківерцівських та Струмівських просторах ,,вигулювалась''( до речі, ,, збивши'' з працівників центру по 50 грн. з кожного( на покриття своїх оргій))))))))))) Чому тільки відразу після таких екскурсій, Забокрицький , не дивлячись на її некомпетентність та невідповідність на посаду директора Волинського центру все ж таки призначив її керувати таким закладом. Питання для чого???? Задумайтесь , хоч би на хвилинку, якщо маєте не такі самі мізки, як у неї )))))))))) А перевіряючі змінювали заключення перевірок, де ого-го скільки порушень було виявлено!!!)))))))))) Парадокс!!! А догани Бугай та Трохимюк після перевірки центру Прокуратурою м. Луцька так і , чомусь,не отримали( видно не дійшли до Міністерства, або Бугай з допомогою таких собі чоловічків, яких вигулювала по Волинських лісах та барах ,вчасно перехопила рішення Прокуратури. А до Києва ця солодка парочка їздила частенько й дуже цікаво за чий рахунок???
мама Показати IP 3 Листопада 2014 20:01
я теж хочу подякувати ІННІ ОЛЕГІВНІ за те що вона захищає права дітей -інвалідів і таку людину хочеться підтримати і нехай би вона очолила цей центр,то був би толк і базенко займалася б з моєю дитиною за стільки років.а то кого не запитаєш логопед у центрі є і його немає.....а відвідуємо ми центр уже 3 роки
ціх до мама Показати IP 3 Листопада 2014 20:34
я би її не призначив директором. По тій простій причині, що від неї пішла заява. Хто захоче поставити директором людину, яка здатна на таке (навіть якщо і є підстави)
123 до ціх Показати IP 3 Листопада 2014 20:41
Бугай це не завадило прийти таким чином, адже вона сама завалювала скаргами на Ющик. До речі Ющик взяла ії на заступника, і отримала таку "подяку"
456 до ціх Показати IP 3 Листопада 2014 21:18
Звідки така обізнаність?
777 до мама Показати IP 4 Листопада 2014 16:21
Та логопед займається...керує такими вівцями, як Бугай і т.д.))) До речі, як би не Базенко, Бугай би давно в лайні плавала!!!Як тільки щось треба владнати. Базенко ,навіть, з відпустки зривається у центр. Ха-ха, спробуйте її викличте хтось їз простих співробітників.....Побоюються.)))))))))))....Базенко- сірий кардинал, керує чужими руками.З тих пір,коли її Ющик з посади методиста зняла, вона не могла заспокоїтись.Мети досягнуто,Бугай-директор, якою можна керувати як маріонеткою,Базенко відразу, як попереднього Методиста вижили, призначили на посаду методиста.Тільки навіщо такий логопед у Центрі, який не займається своїми основними обов'язками й не може охопити усіх дітей, які потребують логопедичних занять?Навіщо їй 0,5% ставки методиста? Щоб не робити своєї основної роботи, а на пару з деграданткою директоркою доїдати, й так вже виснажених хамським відношенням,працівників центру? З сенсорної кімнати зробили консультативний центр...Це, щоб ніхто не заважав їхнім махінаційним діям, бо ж прямий доступ до консультативної кімнати має тільки вся гоп-компанія Бугай))))))))))))))))))
да Показати IP 3 Листопада 2014 20:29
А гунчик таки законів не знає. Забудьте про те що на прокуратуру можна було усіх собак вішати якщо щось не так. Нагляду позбавили тепер иахайтесь і доказуйте що ви щось можете. А батькам порада ініціювати судові справи.
квітка Показати IP 3 Листопада 2014 20:45
Оце випадково знайшла статтю)))сміюсь аж живіт болить...Гачукова..особисто знаю...мерзотнішої і тупішої людини в житті не зустрічала...ще раз наголошую ОСОБИСТО ЗНАЮ.....по барам совається а ви про хвору дитину пишете????БОГ все бачить....доскачеться коза))))і повірте мені вона тут захищає лише свої грошові інтереси..максимум тягне на прибиральницю)))
123 до квітка Показати IP 3 Листопада 2014 20:53
Ну до Бугай ії братись та братись! Ось хто справжня хвойда скаче по чужих мужиках та робить карьєру усіма частями тіла під столом та над столом! Та ще й крім того по трупах йде
456 до квітка Показати IP 3 Листопада 2014 20:55
ха-ха впізнаю почерк Бугай... Не квітка ти, а так сміття
Анонім до квітка Показати IP 3 Листопада 2014 21:27
Я ЗНАЮ ІННУ ОЛЕГІВНУ ЯК МУДРОГО ПЕДАГОГА,ХОРОШУ ЛЮДИНУ ВІДДАНУ СВОЇЙ РОБОТІ.А ВИ ЇЇ БРУДОМ ПОЛИВАЄТЕ,СКІЛЬКИ ЇЇ ЗНАЮ(10 РОКІВ) ВОНА ЗАВЖДИ БОРЕЦЬ ЗА СПРАВЕДЛИВІСТЬ,У НЕЇ ПРЕКРАСНА СІМЯ ЧУДОВА ДИТИНА ВОНА ДУЖЕ БАГАТО СИЛИ ВІДДАЄ ДЛЯ СВОЄЇ ДИТИНИ А ВАШ КОМЕНТАР СУДИТЬ ВАС ЯК МЕРЗОТНУ,ТУПУ І ЗАЗДРІСНУ ЛЮДИНУ.А ЧИМ ВАМ ПОСАДА ПРИБИРАЛЬНИЦІ НЕ ДО ДУШІ???????????????????А БОГ ДІЙСНО ВСЕ БАЧИТЬ....................
Юлія до Анонім Показати IP 3 Листопада 2014 21:42
Так так
Anna до квітка Показати IP 3 Листопада 2014 22:45
М-да...до чого ви котитесь, Гачукову знаю давно, крім того, що увесь час піднімала власну дочку "на ноги", а це тільки батькам особливих дітей зрозуміти, яка це нелегка повсякденна праця, та й ще присвятила свою роботу особливим діткам....Батьки дітей, з якими вона працювала, їй дякують!!! А ви про бари....Вам самій не бридко? Видно інших аргументів вам з вашою недалекою уявою важко знайти. А ми б справді хотіли, щоб така людина, яка відчула все це на собі, очолила центр, але, нажаль, знаю, що найближчі декілька років їй буде не до роботи.... Тому все те, що ви написали, в першу чергу, стосується саме вас!!!!!
235 до квітка Показати IP 3 Листопада 2014 23:26
100%
Аліна до квітка Показати IP 4 Листопада 2014 11:05
і до речі на рахунок наймерзотнішої і найтупішої...це ви про себе ????????якщо ти така правильна і свята то відкрий своє личико гульчатай...якщо ти особисто знаєш Інну то чому приховуєш свою особистість....саме такі люди,як ти ,які говорять за спиною є наймерзотніші...а на рахунок грошових інтересів то взагалі скільки треба мати розуму шоб таке написати(хоча я впевненна ти його не маєш).ВОНА ЗАХИЩАЄ ДІТЕЙ-ІНВАЛІДІВ.причому тут гроші...гроші тільки в тебе в голові квітка пахньонза)))))))))))))))))))))))))))))))
777 до квітка Показати IP 4 Листопада 2014 15:52
Живіт болить??? Менше брудом поливай людей, то й боліти не буде!!! Або Бугай скажи, вона вмить до своїх ,,масажистів'' направить...тільки, дивись, щоб після масажу пелюстки не пооблітали, квєточко...))))))))))))))))))))))
Аліна до 777 Показати IP 4 Листопада 2014 16:29
Жіночко.я брудом не поливаю,а висловлюю свою думку...я ж маю на це право...правда?????тому не лякайте мене ... я нічого не боюсь і на відміну від вас пишу тут відкрито....одне тільки вміють людей залякувати.жах!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аліна до Аліна Показати IP 4 Листопада 2014 16:38
777 я вибачаюсь то не Вам ....я щось подумала,що це в мою сторону сказано)))))))))))))))))))))))))))))))ще раз вибачаюсь)
777 до Аліна Показати IP 5 Листопада 2014 07:03
Буває...)))
Анонім до 777 Показати IP 4 Листопада 2014 16:35
відправить до своїх масажистів,це до кого ?до своїх багаточисленних мужчин-покровителів?????????????????
Ящук Аліна Олегівна Показати IP 4 Листопада 2014 10:02
Я анонімно писати не хочу,напишу ліпше відкрито хай знає та курва і її свита(вибачте кращого слова знайти не можу)Тій бугай до Гачукової Інни ще дуууже далеко...зокрема і в розумовому плані.В Гачукової хоч є відповідна освіта(і не одна)Говорити ,що вона ходить по барах -це тільки принижувати себе.ніхто чомусь не звертає уваги на відео,яке оприлюднене в ютубі,де бугай і її подруги в кабінеті центру для ДІТЕЙ -ІНВАЛІДІВ розпивають алкоголь і пляшуть на столах і поводять себе як дівчата з траси,коли в центрі знаходяться діти.це жах!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!і не треба казати,що я захищаю Інну бо це моя сестра.була б я пересічною людиною,я б поступила так само!!!і маю дуже багато однодумців...Як можна кидати наклепи на людину яка пів свого життя виховує дитину-інваліда,яка кожен день з нею займається,всю себе віддає їй,а тепер чекає другу дитину,має прекрасного чоловіка.,яка бореться за права дітей-інвалідів.бо такі як бугай не хочуть боротись.вони ж не пережили цього ...вони ж не знають як це старатись із всіх сил розвивати свою дитину аби вона хоч трошки була приспособленіша до суспільства...про які бари йде мова?????чому я не знаю про бари????????чому та людина ,яка це пише приховує свою особистість????????чому не скаже то в обличчя???????????????????Скільки можна наживатись на таких дітях..в чому вонни винні???????????
Викладач до Ящук Аліна Олегівна Показати IP 4 Листопада 2014 12:11
"Дівчинко з траси", багато говориш про високі матерії, мабуть забула за що тебе виключили з університету?????
Аліна до Викладач Показати IP 4 Листопада 2014 12:22
шановна.мені смішно з того ,що ти написала.мабуть не тільки забула ай навіть не знаю,що мене виключили...оскільки зараз сиджу на парі)))))))))))))))
Анонім до Викладач Показати IP 4 Листопада 2014 12:54
А чи знаєте ви як Бугай вилетіла з попередньої роботи????????????ото ж сідайте і слухайте..........Вона працювала в інтернаті, що на по вул.Рівненській і знюхалась з директором,крутили шури-мури(ВОНА ЦЕ ЛЮБИТЬ) аж допоки жінка того нещасного волосся на голові Бугай не вирвала-був цілий скандал вигнали його і її))))))))))))))))І У ЦЕНТРІ ВОНА ДО БАТЬКІВ ПРИДИВЛЯЄТЬСЯ!!!!!!!!!!!!!і один тато не встояв перед нею -любов,телефони дарував.прізвище називати не буду-мами шкода(((((((((((і коли приїхав Забокрицький вона мені особИсто говорила;Я Б З ТАКИМ МУЖЧИНОЮ ПЕРЕСПАЛА Б.і тут через 3 місяці він представляє її інтереси і просовує на директора.Цікаво?!от хто ДІВЧИНКА З ТРАСИ)))))))))))))))))))))))))
мама до Анонім Показати IP 4 Листопада 2014 13:08
І скажіть як можна довірити такій людині як бугай центр?скоро настане той час і справедливість та правда переможе!
Анонім до мама Показати IP 4 Листопада 2014 13:47
все,батьки у ваших руках! відстоюйте свої права та права своїх дітей-вас підтримують багато людей.тому вперед і не здавайтесь!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Анонім до Анонім Показати IP 4 Листопада 2014 13:14
коментар було видалено
Анонім до Анонім Показати IP 4 Листопада 2014 13:58
аха-ха! я знаю цю історію з перших уст,навіть,як вона рому з сімї увела(((((((((((((((
Ректор до Викладач Показати IP 5 Листопада 2014 07:05
Виключили? Мабуть за те, що не дала тобі взятку!!!)))))))))))))))))))))))
222222 Показати IP 4 Листопада 2014 11:37
А хтось з вище перерахованих дописувачів виховує дитину-інваліда? Хоч хтось знає, як важко у нас в місті хоча б кудись влаштувати таку дитину? В спец. садочках шукаю привід не взяти і відправляють в реабілітаційний центр, а там починають говорити що то неїх профіль, що місць нема, немає, або ви ще не надали всіх довідок!!!!!!!!!!!!1 Про вартість послуг так званих спеціалістів я взагалі мовчу((((((((((( Тому багатьом доводиться сидіти дома, самим займатися з дітьми і радіти коли вдається, достукатися хоча б якісь двері, щоб з твоєю дитиною почали займатися, звичайно за захмарні винагороди!!!!!!!!!!!!!
я Показати IP 4 Листопада 2014 12:31
22:55 Вже понад 10 місяців у Волинському центрі соціальної реабілітаціїї триває безлад та навігластво під керівництвом особи - Бугай О.М., яка несправедливо зайняла цю посаду не маючи ні відповідної освіти,ні толерантності, ні елементарної людяності, ні співчуття до дітей та їхніх батьків і працівників центру. А саме головне, що Облдержадміністрація та Міністерство соціальної політики України прикривають усі її протизаконні дії та не реагують на постійні скарги та прохання батьків,щодо погіршення перебування та реабілітації їхніх дітей у центрі. Бугай О.М., натомість, щоб скорегувати та покращити роботу центру, зловживає своїми службовими обов'язками, хамить та зневажливо відносиься до працівників, батьків дітей, верещить( інакше не скажеш)), намагаючись показати зверхність своєї особи на даній посаді. У центрі почалось масове звільнення з посад працівників, які їй не до вподоби. На їхнє місце вона приймає людей, які не мають відповідного досвіду та освіти , зате гарно ,,мастять'' її кишені. Завдячуючи такому керівництву,у центрі створились два табори працівників: ті, що добиваються правди й ті, кому потрібно прикрити свої гріхи, Одні працюють віддаючи свої сили на реабілітацію дітей, інші,такі, як Огороднійчук А.В, Болжеларська Т.В.,та їм подібні чешуть язиками, та розводять плітки та ворожнечу між колегами. Скільки ще буде продовжуватись цей безлад у центрі невідомо... Страждають діти, батьки, працівники...а Бугай та її плеяда недосвідчених пліткарів продовжують руйнувати останню надію батьків та їхніх особливих дітей...А, саме цікаве, те, що особи, які працюють на 1,5 ставки у центрі , не мають відповідного навантаження й отримують заробітну плату за надання послуг зокрема,репетиторства - дітям психолога центру Сойко О.В. та різним протеже спеціалістів (дітям, які взагалі не мають відношення до реабілітаційного центру) ,а не дітям-інвалідам!!! Та, чомусь, при проведенні багатьох перевірок, при яких було виявлено досить велику кількість правопорушень та недоліків з боку адміністрації центру ,Міністерство соціальної політики України підозріло приховує та прикриває корупційні та халатні дії Бугай О.М., яка й надалі продовжує нахабно обливати брудом працівників, підбурюючи своїх ,,підлабузних недосвдчених новоспечених спеціалістів'',впливати на батьків дітей, особливо, з далеких районів та сіл, щоб ті писали доповідні на працівників, які їй ,,не догодили ''. При чому у центрі постійно порушуються права працівників, а приниження та навіжені крики, які чути аж на вулицю( це так Бугай О.М. показує свою посадову зверхність усім, хто попав у немилість даної особи) стали абсолютно нормальним явищем у приміщенні реабілітаційного центру. Прикро, що в наш час, люди віддають свої дорогоцінні життя за ,мир та спокій у державі., в якій править різна нечисть... а влада, на жаль, нас не чує.......Ось така наша правда...​
)))))))))))))))))))) Показати IP 4 Листопада 2014 12:33
Наша ненька - Україна до чого скотилась…На керуючій посаді х..а опинилась…Згляньтесь, люди!!! Змилуйтеся!!! Центр занепадає… бо такеє керівництво Київ призначає!!!……….
Капець))) Показати IP 4 Листопада 2014 19:06
Пригода з вирваним волоссям це супер!!!! в---пісятись можна.Так дала аж волосся повилітало))) УВАГА!!!! Всі чоловіки луцька в небезпеці!!! Хто полізе на директорку вилетить з роботи))))))
мама юля Показати IP 4 Листопада 2014 23:06
На рахунок інни ,то скажу що вона дуже гарний спеціаліст,має підхід до дітей.особисто з моєю дитиною,дуже їй дякую,а ще хочу подякувати їй за те ,що захищає наших дітей!!!!!
олика Показати IP 5 Листопада 2014 22:42
певно всі інтернати Мінсоцполітики така клоака.. Все це можна сказати і про Олицький психоневрологічний інтернат.Те саме хамство директора Ткачука,зневажання працівників,рабські умови праці на підсобному господарстві.І акваріуми за 5тисяч,при вартості їх 500 гр. і багато ін.
Anna до олика Показати IP 5 Листопада 2014 23:16
Значить треба діяти!!! Скільки можна мовчати і терпіти... Нехай Міністерство соціальної політики звертає увагу на те, що робиться у таких установах!!! Кого призначає на керуючі посади???!!! Якщо не будемо діяти, нічого не зміниться, треба, щоб вся Україна почула про це, тим більше, як виявляється, це не поодинокі випадки...
ОЛЕНА Показати IP 7 Листопада 2014 00:05
НАША "НЕНЬКА" і не знає хто керує в Центрі - гарний вигляд ззовні має ,а всередину заглянеш сморід
999 до ОЛЕНА Показати IP 9 Листопада 2014 17:49
Сморід почала розводити славнозвісна трійка спеціалістів: Базенко О.( все їй мало-1 ставка логопеда, 25 ставки реабілітолога, ще й з її допомогою методиста вижили, бо ж відразу зайняла її місце -0.5 ставки( треба ж під контролем всіх тримати й залякувати). Що саме цікаве, ставку логопеда, при тому, що вона й так не могла охопити усіх дітей центру , зараз зменшила собі на 0,8%....Абсурд... Сойко О.В.- психолог, який останнім часом використовує свої знання не в те русло, що мала би. Так само має 1 ставку та додатково 25 ставки реабілітолога.. Тому й не може охопити теж вcіх дітей центру. Литвин Н.І.- дефектолог.Після декрету вийшла на 0,9 ставки...Ніби 0,1 ставки( яку вона не дібрала) її дуже перевантажать. Та усьому цьому є пояснення: їхні протизаконні дії (на чолі з Бугай О.М).,щодо реабілітації дітей у центрі.. Окупували кондуктивну групу й проводять там найбільше часу( затишний куточок для обговорення своїх брудних справ та планів щодо виживання працівників, які їх не влаштовують, з Центру, святкування та обмивання різних подій, адже ніхто не бачить, скільки пустих пляшок буде винесено з тієї сторони центру й т.п.), а на інших дітей їм часу ,на жаль, не вистачає!!! Бугай в ту групу бігає, ніби на роботу, особливо, коли не знає, як відмити себе від чергових виявлень її порушень, бо ж сама без Базенко не може вирішити елементарної проблеми,бо має не ту освіту та й не на те вчилася)))))))))))) А керувати ж то ой як хочеться!!! А мізків то не вистачає...ось і мусить бігає, відробляє...по лісах Волинської області з перевіряючими, які знаходять ой як багато порушень...........
хахахах Показати IP 14 Листопада 2014 13:08
Ой я знаю історію бугай і чайки. ой чайка чайка як ти такий розумний викладач таку хвойду підчепив, а подивитись такий щирий українець((((((((((((((правильний . Ти провславився
мама Показати IP 15 Листопада 2014 22:24
Дiвчата то не центр а брудна помийна яма. Складаеться таке враження, що там не дiтьми займаються , а своiми власними дикунськими цiлями. Якби не нашi хворi дiти не булоб нiяких центрiв.Куди ж нам iх подiти. Де лiкувати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus