USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку назвали найбільш кримінальний район

8 Квітня 2019 08:00
Інспектор з охорони публічної безпеки і порядку Луцького ВП ГУНП у Волинській області Роман Богдан назвав найкримінальніші мікрорайони Луцька.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, пише ВолиньPost.

«Виходячи із щомісячного картографічного аналізу слідує, що за 3 місяці 2019 року найбільш кримінальними районами є 33-й квартал, центр міста, район залізничного вокзалу, пр. Волі та Відродження де скоєно 15,2% від усіх вчинених злочинів та адміністративних правопорушень. За часом вчинення протиправних посягань в м . Луцьку вдалось встановити, що найбільше злочинів та інших правопорушень відбувається в період 18-24 години», – зазначив поліцейський.

Окрім того, Роман Богдан розповів, що найчастіше кримінальні правопорушення та інші події відбуваються в районі 33-го кварталу і пр. Волі у вівторок і четвер у вечірній час. Ймовірно, це пов’язано з роботою певних розважальних закладів.

«На мою думку, звичайно це, в першу чергу, робота розважальних закладів, таких як «Спорт-лото» та інші, де збираються люди, які зазвичай схильні до вчинення тих чи інших злочинів, а саме крадіжок, грабежів.

На сьогоднішній день ми активно ведемо превентивні заходи по даних закладах спільно з патрульною поліцією та під час спільних чергувань з Національною гвардією, а саме проводимо перевірку документів. В деяких ситуаціях згідно ст. 34 ЗУ «Про Національно поліцію» ми здійснюємо поверхневу перевірку, під час якої неодноразово знаходили наркотичні речовини в клієнтів даних закладів», – повідомив поліцейський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
123 Показати IP 8 Квітня 2019 08:13
Назвати і я можу,а от щось зробити для покращення в цьому плані, то трошки не хватає...
Анонім Показати IP 8 Квітня 2019 08:44
33 тій це наш Гарлем де живуть наші бідні полішуки (негри) і тому там кримінал був є і буде. Автостанція цигани.....
Гость Показати IP 8 Квітня 2019 08:50
Одним словом,весь город
Нема на то ради Показати IP 8 Квітня 2019 09:00
Ну і шо ? Які результати ? Де позитивна динаміка ? Результат такий, як і з розслідувань контрабанди цигарок - літаків, шо впали в Промені, Ковелі, корупції і хабарників в судах, облспоживспілці, міськраді, будінспекції, митників, прикордонників, викладачів, алкашів за рульом - з суду і мєнтів, нишпорок в політесі. Лучани знають, хто давав, хто бере, хто краде, хто кришує - тільки не знають мєнти. Якась волинська разом взята Коза-ностра, мафія, ку-клус-клан і гопники вкупі . Ото наловили пенсіонерок з горілкою біля Гостинця - і нагнали статистику .
Все просто Показати IP 8 Квітня 2019 09:01
Закрийте лохотрони спорт лото , вiдразу зменшиться статистика злочинiв , чи депутати не дозволяють ?
Нейтрал Показати IP 8 Квітня 2019 09:03
хтось може сказати кількість всіх казино в Луцьку?
Павлик Морозов Показати IP 9 Квітня 2019 09:03
Одним словом міліція ой, що ж я кажу тож вже "поліція", зайнялись хоч статистикою бо видно таких розумних понабирали в карний розшук, що розкривати злочини в м. Луцьку це вже не перспективно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus