USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку не об’єднали дві ділянки на Театральному майдані

28 Грудня 2016 22:59
Лише 8 обранців міської громади підтримали проект рішення про об’єднання двох земельних ділянок, на одній з яких розташована занедбана громадська вбиральня у центрі Луцька.

Депутати розглянули проект рішення про надання Департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради згоди на об’єднання орендованих земельних ділянок комунальної власності на Театральному майдані, 8.

Депутат Тарас Шляхтич поцікавився, чим зумовлене об’єднання цих двох ділянок. Начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала повідомив, що обидві ділянки перебувають в оренді департаменту ЖКГ і є міською комунальною власністю. Одна з ділянок перебуває у суборенді. Нині хочуть укласти один договір оренди на всю ділянку. При об’єднанні ділянок договір суборенди однієї з них буде припинений. У проекті рішення йдеться про те, що підприємець Роман Патлашинський, у суборенді якого перебуває одно з ділянок, погоджується на об’єднання ділянок.

Проект рішення не отримав підтримки депутатів міськради.

Нагадаємо, під час сесії депутати проголосували за ініційований фракцією «УКРОП» проект рішення про повернення громадської вбиральні, що розташована на одній з зазначених ділянок, на баланс міської ради, оскільки підприємець Роман Патлашинський, який орендує вбиральню з 2009 року, так і не відновив її діяльність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ого Показати IP 29 Грудня 2016 08:58
Об"єднають і вибудують чергову багатоповерхівку. Ніякої плановості в містобудуванні у нас нема. Приклад - чергове будівництво на тротуарі за 2 кроки від міськради. Луцьк стає схожим на Чикаго, забудови початку минулого століття, де тепер електрички рухаються по естакадах на рівні 3-4 поверхів. Тільки, на жаль, інфраструктуру для лучан ніхто не розвиває.....
Лучанин Показати IP 29 Грудня 2016 09:48
Про шо ви мелете ? На більшій ділянці знаходяться підземні пожрезервуари для театру. Актьори, хочете грати з огоньком? А де славні пожежні ? Чого мовчите ? Не чіпайте гі&на - смердіти буде. Нема меж людській дурості, а тим більше, коли за тим стоїть шкурний інтерес почесних громадян міста і продажна корумпована влада.
дмитро Показати IP 16 Лютого 2017 11:55
патлашинський батько романа патлашинського сват чорнухи !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus