USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку оголосять конкурс на оренду громадської вбиральні

27 Вересня 2017 13:15
Аби відновити роботи громадської вбиральні у центрі Луцька, приміщення на Театральному майдані, 8, віддадуть в оренду новому підприємцю.

Про це стало відомо 27 вересня під час засідання 31-ї сесії Луцької міської ради.

Начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко зауважила, що попередній орендар не виконував умови договору оренди. «Вказаним рішенням наш відділ було зобов’язано не продовжувати договір оренди з попереднім орендарем, оскільки він не виконував умови договори. Він орендував приміщення 5 років і за цей час нічого не зробив. Ми фактично розірвали договір. І нам повернули цю вбиральню. Зараз приміщеня перебуває на балансі ЖЕКу №3», - зазначила Алла Грабко. Та додала, що проект рішення передбачає віддати це приміщення знову в оренду на один рік. Основною умовою має бути те, аби там працювала вбиральня.

На це депутат Павло Данильчук поцікавився, чому це приміщення не може й далі перебувати на балансі у ЖЕКу №3.

Алла Грабко, своє чергою, зауважила, що в бюджеті для цього не передбачено коштів. З її слів, процедура передачі приміщення в оренду передбачає конкурс, якщо до відділу управління майном комунальної власності звернеться кілька охочих орендувати його. Тоді приміщення "отримає" той, хто запропонує найбільшу орендну плату.

Депутат Микола Федік звернув увагу на те, що питання з вбиральнею у центрі міста триває вже 2-гу чи 3-тю каденцію, оскільки орендарів цікавить не лише оренда громадської вбиральні, а й територія біля неї. Тож він запропонував облаштувати вбиральню за кошти з міського бюджету, бо туалет в центрі Луцька просто необхідний, а орендарі хочуть лише нажитися.

Натомість Павло Данильчук запропонував забрати з проекту рішення пункт, який передбачає передачу приміщення в оренду, оскільки до кінця року там нічого не зроблять. А наступного року передбачити на вбиральню кошти у бюджеті.

Взявши до уваги усі зауваження, обранці громади підтримали проект рішення про оголошення конкурсу на оренду приміщення більшістю голосів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Знаючий Показати IP 27 Вересня 2017 15:16
Зять Чорнухи виграє
А Показати IP 27 Вересня 2017 15:23
що, в "єропейському", млять, місті, муніципалітет не може утримувати вбиральні в належному вигляді і потрібній кількості, обов"язково цим повинні приватники займатись?
Анатоль_2 Показати IP 27 Вересня 2017 15:33
Це э дуже добре,брати моi.Моэ серце радуэться з такоi новини,цеж щастя велике!Слава нашим депутатам!
ВОВК Показати IP 27 Вересня 2017 18:07
ДАНИЛЬЧУКА поставити директором уборняги.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus