USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку не продовжуватимуть оренду ділянки для «генделика»

1 Грудня 2016 18:33
Не продовжувати термін дії договору оренди земельної ділянки, на якій розташований кіоск, у якому продають алкоголь без ліцензії, вирішили депутати міськради.

Про це йшлося під час 15-ї сесії міськради 1 грудня.

Депутати розглянули проект рішення про поновлення договору оренди землі ПП «ПРИВАТНА ФІРМА «УНІВЕРСАЛ-ЛІГА-В» для обслуговування торгового кіоску на вулиці Захарова, 12а (площею 0,0077 га).

Начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала повідомив, що постійна комісія міськради рекомендувала не підтримувати проект рішення. Депутат Євгеній Ткачук зауважив, що питання не вирішується протягом тривалого часу. У вказаному кіоску, з його слів, незаконно продають алкогольні напої без ліцензії. З підприємством нічого не можуть зробити, тому що воно оформило у власність майно. Він пропонував вилучити земельну ділянку для потреб міста та знести будівлю.

Член фракції «УКРОП» Юлія Дацюк також просила не підтримувати проект рішення та розповіла, що під час зустрічі з мешканцями депутатам розповідали, що цю металеву конструкцію не можна назвати інакше, ніж «генделиком», який просили прибрати мешканці сусідніх будинків.

Отже, депутати не підтримали проект рішення щодо поновлення договору оренди ділянки, на якій розміщений сумнівний торговельний об’єкт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
6666 Показати IP 1 Грудня 2016 19:25
Ткачук відкиє свій
43 Показати IP 2 Грудня 2016 07:07
100 відсотків скоро ділянка буде Ткачука або Линника

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus