USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

10 тисяч луцьких пільговиків досі не отримали електронних квитків

21 Січня 2020 10:18
В обласному центрі Волині більше не розраховуватимуть коефіцієнт кількості пільгових та платних пасажирів в електротранспорті, оскільки нині система електронної оплати проїзду фіксує кількість пільгових пасажирів – повних і часткових. Разом з тим, близько 10 тисяч пільговиків досі не отримали електронних квитків, тому не можуть скористатись пільгами.

Про це йдеться 21 січня під час засідання виконавчого комітету міської ради.

Так, на розгляд членів виконкому додатково винесли питання про втрату чинності рішення виконавчого комітету про встановлення коефіцієнту кількості пільгових пасажирів та платних пасажирів в електротранспорті.

Було зазначено, що нині система електронної оплати проїзду рахує всіх пільгових пасажирів – повних і часткових, відтак «розрахунок коефіцієнту олівцем не має потреби».

Також наголосили, що оплата за пільгові перевезення буде проводитися.

Керівник ЛПЕ Володимир Пуц розповів, що якщо ліквідувати цей коефіцієнт і не перейти на інший момент фінансування, то підприємство може мати збитки.

«Сьогодні система електронної оплати лише набирає обертів, адже дані ще поки не є достовірними, бо 10 тисяч пільговиків не отримали електронних квитків. Багато людей не провалідовують свої електронні квитки. Я вважаю, що це рішення наразі призведе до збитків підприємствам. Потрібно місяць-два, щоб електронна система оплати нормалізувала свою роботу», - зазначив Володимир Пуц.

Керівник департаменту економічної політики Борис Смаль наголосив, що система показує, що в тролейбусах не їздить стільки пільговиків, як це було розраховано раніше. Він відзначив, що виплати по пільгових перевезеннях тепер проводитимуться по системі електронної оплати проїзду.

Члени виконкому підтримали проєкт рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Галина Показати IP 22 Січня 2020 08:58
Підтримую пана директора - майже щодня їжджу тролейбусом і бачу, що багато людей не провалідовують електронний квиток. І при цьому ще й байки розказують, що їм з пенсії вирахують, якщо поїздок буде багато. Потрібен контроль. Диву даєшся, як послухаєш, що робиться в головах у людей.
Люда до Галина Показати IP 23 Січня 2020 11:06
А що ж тут дивуватись! Не всі ж такі продвинуті і розумні, як ви! Та і в наш час люди вже не знають, що їм далі чекати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus