USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку необачні пішоходи ледь не втрапили під колеса. Відео

9 Червня 2018 17:07
«Двоє пішоходів ледь не відправились на той світ, будьте обережні» – відео з реєстратора саме з таким підписом розмістив сьогодні, 9 червня, на каналі Youtube користувач з ніком Серёга \КСФ\.

Як видно на відео, двоє пішоходів були зи крок до трагедії – ледь не втрапили під колеса авто, переходячи дорогу поблизу Центрального ринку у Луцьку на заборонений сигнал світлофора (автомобілям горить «зелене»).

Можна зрозуміти хвилювання водія, якому йому під колеса «лізуть» пішоходи.

Увага! На відео присутня нецензурна лексика.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 9 Червня 2018 17:32
Телята
valdis peish Показати IP 9 Червня 2018 17:46
гавно відео там ті - сілюки постійно бігають через дорогу
опа опа Показати IP 9 Червня 2018 17:51
телюки перестарілі, а не пішоходи
скептик Показати IP 9 Червня 2018 20:03
не оправдовую тітку, але не дарма в країнах Європи максимальна швидкість у таких місцях - 30 км
Viking до скептик Показати IP 11 Червня 2018 10:57
В Польщі скрізь швидкість в місті 50 км/год . Але за перехід дороги на нерегульованому пішоходному переході перед транспортним засобом, що наближається до переходу штраф 150 ZL, перехід дороги не на зебрі - 100-150ZL. І полацаї отаких медведів-шатунів штрафують аж фуфайка загорається. Не віриш - читай польський регулямін дроговий. І через те що пішохід на дорозі в Польщі не має права переваги на пішохідному переході , в них більше вільних місць на кладовищах і реанімаціях та нейрохірургіях. І що сказати - олені , ті що виходять на дорогу і не дивляться у всі сторони, щоб уберегти себе від смерті чи каліцтва. Залізові не боляче , а людині смерть.
Qwerty Показати IP 9 Червня 2018 20:25
Так, телята, які ходять по злітно-посадковій смузі... Чи то дорозі? З ними все зрозуміло, вони перший раз в житті тролейбуса побачили ще й сонце в голову напекло... Але я не бачу що водій побачивши перешкоду на дорозі почав зменшувати швидкість, лише в останній момент, коли вже явно мав в'їхати. Доволі дивно що, нажаль, більшість водіїв думають що вони не їдуть за кермом, а грають в компютерну гру де можна побібікати і пішохід розчиниться, а в разі наїзду можна буде скористатися запасним життям з аптечки, поматюкавшись додати очків чи просто пройти рівень заново. В житті так не буває! Щоб потім не рвати на голові волосся зменшуйте швидкість та пропускайте би*ло, не будьте ним самі, можливо і вас хтось потім колись пропустить поперед авто а не під колесами, бо звички що ви головніший залишаються. А якщо хочеться когось провчити, то спочатку пропустіть, зупиніться згідно вимог ПДР та подзвоніть до поліції, або прийміть інші заходи і тільки після того як пропустили, а не до! Лише це вам дозволить запобігти більшості проблем в житті.
Водій Показати IP 9 Червня 2018 23:38
Для пішоходів достатньо місця де переходити дорогу, а не лізти де попало , а потім приносити проблеми в свою сім'ю і сім'ю водія, бо вони не можуть йти по пішохідному переходу.
—— Показати IP 10 Червня 2018 00:05
В такий період коли базар в розгарі... їхати на такій швидкості...!!! Це так само безвідповідально...!!! Як і лізти під( колеса) ....!!!!!! Яке їхало таке і здибало...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus