USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку - новорічний турнір із футзалу: графік поєдинків

25 Грудня 2015 13:25
У дев’ятнадцятий раз в Луцьку відбудеться традиційний новорічний турнір із футзалу. В залі обласної ДЮСШ (вулиця Шевченка) 27-29 грудня зіграє вісім команд, у складі яких буде ціле сузір’я відомих колись і нині гравців з «великого» футболу.

Про це повідомляють у прес-службі «хрестоносців».

Повний перелік учасників Новорічного турніру-2015 такий: «Вотранс», «Аперкот», «Новий Луцьк», «Вест» (група А), «Табак-Надія», «Ісідіа», «Агротех», «Шанс-Авто» (група В»).

Відзначимо, що у складі принаймні двох команд вболівальники побачать багатьох гравців «Волині». Основу «Веста» складають гравці юніорського складу «Волині», а за команду «Новий Луцьк» виступатиме Віталій Неділько.

Вочевидь традиційного футзального «стовпчика» гратиме колись нападник «хрестонсоців», а нині тренер «Ворскли» Василь Сачко. Приєднався до «Нового Луцька» й нині півзахисник «Сталі» Роман Карасюк та опорник брестського «Динамо» Андрій Стрижеус. Гратимуть за команду відомі колись гравці, а нині тренери школи «Волині» Володимир Гапон, Віктор Мацюк, Олександр Антонюк, Альберт Шахов, Роман Степанов.

Відзначимо, що традиційно за команду «Вотранс» гратимуть захисник «Дніпра» і збірної України Артем Федецький та опорник московського «Локомотива» Тарас Михалик. В «Ісіді» виступатимуть два колишніх «хрестоносці» Вадим Панас і Павло Рибковський.

Старт змагань – неділя 27 грудня, 16.00. Цього дня відбудуться такі поєдинки:

Вотранс-Вест

Аперкот – Новий Луцьк

Табак-Надія - Шанс-Авто

Ісіда – Агротех

Вотранс – Новий Луцьк

Аперкот – Вест

Матчі 28 грудня, понеділок (16.00):

Табак-Надія – Агротех

Ісіда – Шанс-Авто

Вотранс-Аперкот

Новий Луцьк – Вест

Табак-Надія – Агротех

Агротех – Шанс-Авто

У вівторок 29 грудня відбудуться півфінали турніру, у яких зіграють по дві кращі команди груп А і В, матч за 3 місце і фінал.

Клубна прес-служба запрошує вболівальників переглянути захоплюючі футзальні матчі за участю відомих українських футболістів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Володимир Показати IP 27 Грудня 2016 18:53
Федецький не є гравцем Дніпра. Він грає за "Дармштадт 98"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus