USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Новорічний турнір з футзалу: драми півфіналу і перемога рівнян

29 Грудня 2014 15:10
Минулорічні змагання збирали величезну глядацьку аудиторію, однак саме цього року чи не на кожному матчі яблуку ніде впасти було. Черговий "Новорічний турнір-2014", який розпочався 26 грудня, відгримів яскраво, гучно та аншлагово. І нехай зірковий "Вотранс" знову не зміг завоювати золотих, ба навіть бронзових медалей, однак турнір завершився масою позитивних вражень. Про результати турніру інформує Волинь Sport.

Уже у півфіналах розгорілися такі драми, яким могли б позаздрити деякі протистояння і Екстра-ліги. Спочатку "Вотранс" бив-бив "Комфорт-Сервіс", проте не пробив. У дебюті зустрічі воротар Рівного як мінімум тричі врятував від вірного голу, а потім колеги взялися за голову. Більшість глядачів на трибунах визнали, що справедливішим було б нічийне завершення і пенальті, але, але, але....

Лучани вперто свої шанси не реалізовували, а от "Комфорт-Сервіс" з елегантною точністю використав чи не кожну свою нагоду. Два м'ячі у порожні ворота - то тільки колоритний підсумок гри - 4:1.

Другий напівфінал між двома ковельськими колективами став вибухом емоцій, характерів та закінчився дуеллю воротарів. Зовні рівна гра повільно бігла до свого логічного завершення, поки Володимир Бобилєв не вивів "Шанс-Авто" вперед з передачі Івана Мучака. Однак "Аперкот" вдало розграв п'ятого польового.

Досі залишається загадкою - чому "аперкотівці" не захотіли дотиснути - спробувати ще раз розіграти польового. Зрештою, їм на майданчику було видніше. Хай там як - але в серії пенальті перемогли гравці "Шанс-Авто".

Матч за третє місце між "Вотрансом" та "Аперкотом" так і не виявив переможця, тому і тут довелося пробивати шестиметрові. Цього разу "червоним" поталанило й вони здобули "бронзу".

А у фіналі зійшлися дві найбільш академічні футзальні школи - рівненська та львівсько-ковельська. Як і личить головному поєдинку турніру, інтрига трималася до фінального свистка. І якщо після першого пропущеного, "шансівці" знайшли в собі сили відігратися, то після другого - п'яти хвилини їм виявилось замало....

28 грудня (неділя)

16.00 Перший півфінал: Комфорт-Сервіс - Вотранс - 4:1

Голи: Новосад Максим - 21, 38, 50, Новак Богдан 50 - Курінов Олександр, 33

17.00 Другий півфінал: Шанс-Авто - Аперкот - 1:1 (5:4 пен.)

Голи: Бобилєв Володимир, 33 - Романчук Тарас, 49

Попередження: Шафранський Сергій, 44 - Чапко Сергій, 21

18.30 Матч за третє місце - Вотранс - Аперкот - 3:3 (2:3 пен.)

Голи: Єфремов Леонід, 2, Кабанов Тарас, 19, Курінов Олександр, 32 - Романчук Тарас, 11, Кузьміч Роман, 12, Данилюк Іван, 14

Нереалізовані пенальті: Кабанов, 20 (Вотранс)

Попередження: Неделюк Олександр, 4, Філь Роман, 22, Михалик Тарас, 34 - Данилюк Іван, 20, Чапко Сергій, 34

Вилучення: Чапко Сергій, 48 (Аперкот)

19.30 Фінал Комфорт-Сервіс - Шанс-Авто - 2:1

Голи: Новосад Максим, 4, Новак Богдан, 45 - Струк Василь, 36

Попередження: Гергелюк Олександр, 10 (Комфорт-Сервіс)

Кращий голкіпер турніру: Котюк Павло (Комфорт Сервіс)

Кращий Бомбардир турніру: Романчук Тарас (Аперкот)

Кращий гравець турніру: Шафранський Сергій (Шанс-Авто - Володимирівка)

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus