USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку – облави на продавців сурогатного пійла

27 Листопада 2017 20:54
Відразу три «точки» продажу підробленого алкоголю виявили у Луцьку муніципали. На порушників склали адмінпротоколи.

Про це повідомляє Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради

Облаву на продавців сурогату сьогодні влаштували інспектори відділу протидії стихійній торгівлі департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.. На ринках «Лучеськ» та в районі 40-го кварталу на вулиці Конякіна сурогат продавали в торгівельних павільйонів, а поблизу ТЦ «Гостинець» вдалося взяти «на гарячому» жінку, яка торгувала з рук.

На всіх порушників складено адміністративні протоколи за ч. 3 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення, які будуть направлені на розгляд Луцького міськрайонного суду для визначення міри покарання.

Нагадаємо, нещодавно у Луцьку виявили, що місцева продавчиня квітів вирішила організувати додатковий «бізнес» - торгувала сурогатом, ховаючи пляшки в рукаві куртки. А одного з «клієнтів» іншої «точки» збуту сурогату госпіталізувала з отруєнням швидка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Що ж Показати IP 28 Листопада 2017 05:42
Коли б "женці", тобто ті хто женуть самогон знали, що не можна мішати МЕТАНОЛЮ з ЕТАНОЛОМ, тоді і швидка не мала б потреби возитися з затроєнеми споживачами. Маю пораду для женців. Коли вже вирішуєте гнати, то мусите знати, що метанол-отруйний спирт, це якраз те що витікає в температурі до 90 градусів. А етанол починає капати у температурі понад 93 градуси-його можна пити до втрати свідомості, але не забагато бо треба буде на 4 ходити.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus