USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку обиратимуть волинську княжну

4 Червня 2014 09:29
Знаковою подією у культурному житті Луцька стане фестиваль історії, краси і жіночності – «Волинська княжна», що 6 липня 2014 року вдруге відбудеться на теренах історичної пам’ятки нашого міста – ЗамкуЛюбарта, повідомляють організатори заходу.

Фестиваль задумано як втілення духу нашого міста. Йогометоюєпідкреслитицінністьнашоїісторії, сімейногооберегу, самобутності нашої творчості та зрілої краси. Учасники мають висвітлити, а гості – побачити безліч здобутків, що пронесло наше місто від стародавніх часів і до сьогодні. Події розгортатимуться навколо конкурсу середньовічної краси, участь у якому прийматимуть усі бажаючи жінки – не залежно від віку, статури, чи статусу – бо основним критерієм цього конкурсу стане їхня власна фантазія і бачення свого образу у контексті стародавньої краси.

В результаті цього конкурсу оберуть і короновану переможицю – волинську княжну. Це неймовірне за красою дійство буде супроводжуватись концертом, участь у якому будуть брати місцеві і запрошенні танцювальні, музичні та вокальні колективи стародавньої, народної та сучасної творчості. До показу власних колекцій запросять низку відомих у нас дизайнерів І, звісно, не обійдеться без театралізованих вистав і лицарських боїв – адже, який же конкурс жіночої краси без боротьби за неї!, - розповідають організатори. Важливою частиною фестивалю стануть традиційний ремісницький ярмарок-виставка, майстер-класи від народних майстрів, та широке часткове частування. На завершення події урочисто відзначать красиве народне свято – Івана Купала – усі охочі, на чолі з учасницями конкурсу пройдуть урочистою процесією від замку до річки Стир, що спустити на воду святкові вінки. До участі у фестивалі запрошуються: - дівчата і жінки, що бажають стати головними героїнями проекту (вартість реєстраційного внеску – 100 гривень); - дизайнери та магазини ексклюзивного вбрання (умови участі обговорюються); - творчі колективи та метці( умови участі обговорюються); - реконструктори; - фотографи....

Місцезнаходження: Відкритий фестиваль "Волинська княжна 2014", Замок Любарта.

Початок: 6 липня об 11:00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Читач Показати IP 4 Червня 2014 09:50
За який кошт проводиться фестиваль? З бюджету міста? Яка сума? ЦЕ КОМУСЬ ЗАРАЗ ТРЕБА?
Анонім Показати IP 4 Червня 2014 11:36
коментар було видалено
Лучанин Показати IP 4 Червня 2014 22:24
Треба!Хочу побачити щось позитивне.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus