USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку очищають від сміття та гілок русло річки Жидувка

20 Липня 2022 20:03
У Луцьку тривають роботи із благоустрою в районі річки Жидувка. Поруч покосили траву. Зараз – прибирають сміття із русла.

Про це розповів директор житлово-експлуатаційної контори №2 Микола Романюк, пише Суспільне.

На ділянці працювала техніка і четверо робітників ЖЕКу.

Працівник Вадим Колодій каже: у воді – багато сміття. Зокрема скляні та пластикові пляшки, обгортки від морозива і цукерок, залишки їжі та папір.
Щороку через сміття річка Жидувка замулюється, з’являється неприємний запах. «Стара істина, що чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять. Хотілося б побажати нашим мешканцям, нашим громадянам бути трохи культурнішими», – говорить комунальник.
Роботи з очищення в районі річки Жидувки та прибирання сміття вздовж берега проводяться цього року вперше – каже директор Микола Романюк. За його словами, на це витратили 12 тисяч гривень з бюджету Луцької громади.

«В цьому році побачили, що воно просто заросло настільки потужно і сильно. В тому році тут були зрізані всі навколо дерева, тому трошки легше було в цьому плані працювати», – говорить керівник ЖЕК №2.

На берегах річки комунальники також виявили зарості борщівника. Рослину, каже Микола Романюк, викосили, але боротися із нею треба і надалі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Їван з Гнідави Показати IP 21 Липня 2022 08:57
Ну, якщо то річка - то я Папа Римський !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus